25 / 05 / 2024

Brad Pitt hayır kurumu

Brad Pitt hayır kurumu

ABD'li aktör Brad Pitt'in kurduğu 'Make It Right' isimli hayır kurumuna inşaatlarda kullanılan kalitesiz kerestelerin çürümesi sebebiyle dava açıldı.

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Bu programıyla her yıl toplamda 10.200 TL ödeme yapılıyor! Hayır Aile destek değil!

Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin türü ve miktarı hakkında hala merak içindedir. Bu ödemeler arasında 65 yaş üstü bakım aylığı da bulunmaktadır. Bakım aylığının miktarı ve ödeme zamanı hakkındaki detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Trendyol 188 parça ürünü 23 Nisan Sepetine koydu

Online alışveriş platformu Trendyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Sepette İyilik 23 Nisan Butiği hazırladı. 188 parça ürün konulan sepetten ürünleri satın alanlardan elde edilen gelir çeşitli hayır kurumlarına aktarılacak.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira zamları ev sahipleri ve kiracıları da karşı karşıya getirdi. Peki yüzde 50 zam isteyen ev sahibine hayır denebilir!

Koronavirüsle Kalkan'daki villalara talep arttı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan Angelina Jolie'ye, Brad Pitt'ten David Beckham'a çok sayıda ünlü ve iş insanının tatil için tercih ettiği Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villalar, koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden talep görüyor... 

Elazığ'daki binalar çürük olduğu için mi yıkıldı?

Sağdaki bina... Sağlam. Soldaki... Sağlam. Ortadaki... Yıkılmış. Niçin? "Çürük olduğu" için mi? Hayır. Öyleyse... Elazığlı genç anlatıyor: "Abi... Alt kattaki daireyi, dükkân yaptılar... Dükkân büyük olsun diye de kolonları kestiler"...

Şevval Sam'dan Kanal İstanbul'a tepki: ‘Ölüm fermanıdır! Hayır!’

Başarılı oyuncu Şevval Sam, Kanal İstanbul ile ilgili tepkisini dile getirdi. Bir İstanbullu olarak projeye karşı olduğunu dile getiren Sam, “Bu İstanbul için bir ölüm fermanıdır! Hayır! Hayır! Hayır!” yazdı.

Brad Pitt ve Jennifer Aniston Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2001-2004 yılları arasında yaşadıkları Beverly Hills’te bulunan malikanesini satışa çıkardı.

Brad Pitt'in kurduğu hayır kurumuna çürük ev davası!

ABD'li aktör Brad Pitt'in kurduğu 'Make It Right' isimli hayır kurumuna inşaatlarda kullanılan kalitesiz kerestelerin çürümesi sebebiyle dava açıldı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in evi rekor fiyata satışa çıktı!

Ellerindeki gayrimenkulleri bir bir elden çıkarmaya başlayan Angelina Jolie ve Brad Pitt ABD'deki ultra lüks malikaneleri için satış kararı aldı.

Katar Hayır Kurumu 50 konutu teslim etti!

Katar Hayır Kurumu'nun (Qatar Charity) tarafından Gazze Şeridi'nin yeniden imarı kapsamında inşa edilen 50 konut sahiplerine teslim edildi. 

Brad Pitt hayır kurumu Haberi

Brad Pitt hayır kurumu

New Orleans'ı 2005 yılında vuran Katrina Kasırgası'nda 1883 kişi hayatını kaybetmişti. Posta gazetesinde yer alan habere göre, 520.4 milyar TL'lik hasara yol açan kasırgada yüzlerce ev yıkıldı.

ABD'li aktör Brad Pitt (54), bölgede yaşayanların yeniden ev sahibi olması için 'Make It Right' adıyla bir hayır kurumu kurdu. Kurum, New Orleans'ta 150 ev inşa edeceğini açıkladı.

Bugüne kadar 109 ev inşa eden 'Make It Right', bunları 960'ar bin TL'ye sattı. Fakat bu evlerde oturanlar, önceki gün hayır kurumuna 'dolandırıcılık' davası açtı.

Davanın gerekçesi; inşaatta kullanılan kalitesiz kerestelerin çürümesi, bu sebeple evlerde ağır hasar yaşanması ve çatıların...