10 / 05 / 2024

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağı sofya

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağı sofya

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağının, Sofya Havalanına’na acil iniş yaptığı açıklandı.Bulgaristan Ulusal Radyosu ( BNR ), uçakta sahibi belirsiz bir dizüstü bilgisayar bulunduğunu bildirdi.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park ihalesini alan şirket belli oldu!

İstanbul Tuzla’da yer alan ve daha önce birçok kez Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park'ın ihalesini alan firma belli oldu. İhaleye tek başına giren Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pistin 30 seneliğine işletme hakkına sahip oldu.

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

Küresel ham çelik üretimi Mayıs ayında yüzde 5,1 düştü!

Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,1 düştü ve 161,6 milyon ton oldu.

‘Yarısı Bizden’ kampanyasına rekor başvuru! En fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

İstanbul'un kentsel dönüşüm problemini çözüme kavuşturmak için başlatılan 'Yarısı Bizden' kampanyasına vatandaştan yoğun talep gelmeye devam ediyor. Kampanyaya 14 günde 631 bin 195 başvuru yapılırken, en fazla başvuru yapan ilçeler belli oldu!

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları canlı izleme ekranı ve kura sorgulama ekranı sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Dacia otomobil alacaklar dikkat! Marka, elektrikli yeni motor ve donanımıyla çok iddialı geliyor!

Dacia, Spring Extreme donanımı ile otomobil piyasasında 2023 senesine iddialı bir başlangıç yapıyor. Marka, 14 ila 22 Ocak tarihleri arasında Brüksel Otomobil Fuarı’nda sergileyeceği yeni donanımını 4 ana modelinde kullanacağını duyururken, yeni ELECTRIC 65 motorun tanıtımı da ilk kez bu fuarda gerç

Brüksel'de kira artışları sınırlandırıldı!

Brüksel'de düşük enerji verimliliğine sahip evlerin kiraları bir yıl boyunca artırılamayacak.

Borsa İstanbul’da bu hafta en çok prim yapan 3 hisse belli oldu! (19-23 Eylül)

İstanbul’da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,83 eksiyle 3.281,61 puandan tamamladı. Bu hafta en çok yükseliş yapan hisseler ise sırasıyla Zorlu Enerji, Hektaş Ticaret ve Şok Marketler Ticaret oldu.

Enerji krizi kapıda! Dünyada konuşulan tek konu enerji krizi

Brüksel'de yapılan Avrupa Parlamentosu Sanayi, Araştırma ve Enerji Komitesi'nde Avrupa bölgesindeki enerji krizi ve buna karşı yapılabilecekler aynı zamanda kışa hazırlık çalışmaları görüşüldü. İşte detaylar…

Doğal gazda korkutan alarm verildi! Bu kış doğal gazsız kalınabilir

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Brüksel'de "Güvenli Kış İçin Gaz Tasarrufu" isimli oluşturulan paket detayları için basın toplantısı düzenledi.

Belçika'nın büyük şehirlerindeki evsiz sayısı arttı!

Belçika'nın büyük kentlerinde evsiz sayısının yükseldiği, yalnızca başkent Brüksel'de 933'ü çocuk, 5 bin 313 evsiz olduğu ifade edildi. 

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağı sofya Haberi

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağı sofya

Bulgaristan Ulusal Radyosu (BNR), uçakta sahibi belirsiz bir dizüstü bilgisayar bulunduğunu bildirdi. Bulgar güvenlik makamları herhangi bir bomba ihbarı gelmediğini belirtirken, bulunan şüpheli cihazın kontrolü sırasında yolcuların bir süre için uçaktan tahliye edildiğini kaydettiler.


Bulgaristan İçişleri Bakanlığı Basın Merkezi, bulunan cihazın kontrolü yapıldıktan sonra, tehlikeli bir durum bulunmadığının anlaşıldığını ve uçağın İstanbul’a doğru seferine devam ettiğini ifade...