05 / 05 / 2024

bta cakes bakes

bta cakes bakes

Yeni üretim tesisiyle Cakes&Bakes'in üretim kapasitesini beşe katlayan BTA, 2014'ün ilk üç ayında yüzde 25 büyüdü. BTA icra Kurulu Başkanı Cesur, "3. Havalimanından teklif gelirse biz bu teklife de açığız" dedi.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Akgenç tarafından kuruldu.

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Dehar Filiz tarafından kuruldu.

Bakes Mühendislik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakes Mühendislik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Keskin tarafından kuruldu. 

BTA Tadında Anadolu, Altunizade Capitol'de şube açtı!

TAV Havalimanları iştiraki BTA'nın, Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerini yaşatmak amacıyla kurduğu Tadında Anadolu'nun 9'uncu şubesi Altunizade Capitol'de açıldı.

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

BTA Zagreb Havalimanı’nda 16 mağaza işletecek!

Havalimanları’nın iştiraki BTA, Zagreb Havalimanı’nda yiyecek içecek noktalarının işletmesi için açılan ihaleyi kazanarak operasyona başladı. Havalimanında yedi noktayı devralan BTA, 2017’de yeni açılacak terminalle birlikte toplam 16 noktayı işletecek.

Selamlique Cafe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı!

Banu Yentur ve Caroline Koç'un sahibi olduğu Selamlique Cafe, TAV'ın iştiraki olan BTA ile işbirliği yaparak, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete vermeye başladı.

BTA 7 ülkede 15 havalimanında faaliyet göstermeye başladı!

BTA, yurtdışındaki büyüme atağını Umman Maskat Havalimanı ile sürdürdü. Şirket, Maskat Havalimanı'nın yiyecek-içecek alanlarının 10 yıllığına işletmesi için açılan ihaleyi kazandı.

Cakes&Bakes Medine şubesi açıldı!

Şimdi de Suudi arabistan’da Medine Havalimanı’nda da şube açtı. Makedonya, Tunus ve Umman’ın ardından Suudi Arabistan’da açılan Cakes&Bakes, Türkiye ve yurtdışında yeni şubelerle büyümeyi planlıyor.

BTA Milas Bodrum Havalimanına yeni şubelerini açtı!

BTA, Tadında Anadolu, TickerDaze ve Kantin'in yeni şubelerini, Milas Bodrum Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde açtı.

bta cakes bakes Haberi

bta cakes bakes


Yeni üretim tesisiyle Cakes&Bakes'in üretim kapasitesini beşe katlayan BTA, 2014'ün ilk üç ayında yüzde 25 büyüdü. BTA icra Kurulu Başkanı Cesur, "3. Havalimanından teklif gelirse biz bu teklife de açığız" dedi. 

'BAE, Suudi Arabistan gibi ülkelere ihracat yapıyoruz' Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Gürcistan, Tunus, Makedonya gibi Ülkelere de ıhracyaptıklarını belirten Cesur, cirolarının yüzde 2'sinı ihracatın oluşturduğunu, BTA'nın her zaman yüksek hedeflen bulunan bir kuııım olduğunu, 2014 ve sonrası lan çıtayı yükselttiklerini açıkladı. 2012'de 115 milyon, 2013'te ise yaklaşık 127 milyon avroya ciroya ulasan BTA'nın, 2014'tedebıı buyumegrafgıni sürdürmeyi, yıyecek-ıcecek sektörünün lider oyuncusu olmayı planladığını vurgulayan Cesur, şunları kaydetti: "BTA, markalarıyla sehır merkezindeki buyuk oiceklı projelerde de bulunmayı hedefliyoruz. Maslak'takı yeni yasam ve kultur-sanat meıtezı UNIQ İstanbul'un, yıyecek-ıcecek alanlarının bir bölümünün...