03 / 05 / 2024

BTA Tadında Anadolu şubeleri

BTA Tadında Anadolu şubeleri

TAV Havalimanları iştiraki BTA'nın, Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerini yaşatmak amacıyla kurduğu Tadında Anadolu'nun 9'uncu şubesi Altunizade Capitol'de açıldı.

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

1957'te Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmaları başlamış!

1957 yılında Anadolu Yakası'nda istimlak çalışmalarına başlanmış. İlk olarak Kadıköy iskelesinden başlayacak çalışma Üsküdar ve Beykoz'a kadar devam edecekmiş. İşte ayrıntılar...

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan bayram tadında bir destek müjdesi! Bu kişilere anında 2 bin 500 TL verilecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son aylarda birkaç kez yaptığı duyurularla vatandaşların yüzünü güldürdü. Son olarak, bakanlığın vatandaşlara 2 bin 500 TL daha ödeme yapacağı açıklandı. Haberimizde detayları bulabilirsiniz.

ŞOK'ta bayram şekeri tadında indirimli fiyatlar! Kırmızı mercimek 21 TL’ye, zeytinyağı 95 TL’ye, pirinç 34 TL’ye çakıldı

ŞOK Market’in 5 Nisan-23 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, bu tarihlerde ŞOK’ta kırmızı mercimek 21 TL’ye, zeytinyağı 95 TL’ye, pirinç 34 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Karaca airfryer fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca airfryer ile mangal tadında etler, ızgarada pişmiş gibi balıklar, çıtır tavuklar ve daha pek çok tarif kolayca hazırlanır. Yiyecekler çok az yağla ya da hiç yağ kullanmadan pişerken geriye hiç kirlenmemiş ve kokusuz bir mutfak kalır. Peki, Karaca airfryerde sulu yemek yapılır mı?

İndirime doymayan ayçiçek yağına bir kampanya daha yapıldı! Bu çılgın fiyat aklınızı alacak! 20 Mart 2023 fiyat listesi

2023'te indirim üstüne indirim yapılan sıvıyağ, vatandaşın da en çok rağbet ettiği ürünler arasında yer aldı. MİGROS, müşterilerine 'kıyak' tadında bir kampanya yaptı.Market market dolaşmaya gerek kalmadan indirimi değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Korkmaz  A863-01 Moderna Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz  A863-01 Moderna Türk Kahve Makinesi, 400 watt enerji ile  köz tadında, 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.

Köz tadında Türk kahvesi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severlerin elinin altında hazır  bulunan  ve istedikleri zaman Türk kahvesi yapabilme kolaylığı sunan kahve makinesi köz tadında 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

Korkmaz A863-01 Moderna Türk Kahve Makinesi  en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları nedir? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Türk kahvesini köz tadında zahmetsiz ve pratik bir şekilde tek tuşla hazırlamak artık çok kolay.

5 içecek tek makinede! Karaca Hatır Plus Mod Kahve ve Çay Makinesi kaç TL? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi, isteyene kahve, isteyene de çay yapar. Filtre kahvenizi demlerken, 5 fincan çay veya 5 fincan köz tadında Türk kahvesi pişirip, nefis sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz.

Karaca Air Pro Cook Air Fryer çok özel kampanyayla ön satışa çıktı! İşte 22 Eylül 2022 Karaca kampanyalı fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook ile mangal tadında etler, tavuklar ve balıklar pişirmek ya da sulu ev yemekleri moduna alarak dolmadan etli tencere yemeğine kadar leziz yemekler yapmak mümkün. Şimdi Karaca Air Pro Cook ön satışa özel fırsatlarla karşınızda. İşte 22 Eylül 2022 Karaca fiyat listesi

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Miros kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Kurban Bayramı’nda Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden alınan kurbanlıklar en iyi fiyatlarla ve ücretsiz kasaplık hizmeti ile satışa sunulacak.. İşte Migros'un kurbanlık hayvan hisse fiyatları...

BTA Tadında Anadolu şubeleri Haberi

BTA Tadında Anadolu şubeleri

TAV Havalimanları iştiraki BTA'nın, Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerini yaşatmak amacıyla kurduğu Tadında Anadolu'nun 9'uncu şubesi Altunizade Capitol'de açıldı.


BTA açıklamasına göre, şirketin Anadolu'nun geleneksel lezzetlerini ve yöresel ürünlerini geleceğe taşımak amacıyla oluşturduğu konsepti Tadında Anadolu, İstanbul Anadolu yakasında da hizmet vermeye başladı.


Türkiye'nin 60 şehrinden 600'den fazla ürün sunan Tadında Anadolu'nun yeni restoranı, Altunizade Capitol'ün yenilenen yemek katında yer alıyor. Restoranın 150 kişilik oturma kapasitesi, toplam 390 metrekare iç alanı ve 100 metrekarelik bir terası bulunuyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, BTA olarak sekiz ülkede yaklaşık 300 noktada her gün yüz bine yakın misafire yiyecek ve içecek hizmeti sunduklarını ifade etti.


Tadında Anadolu'yu, Anadolu mutfağının yöresel zenginlikleri ve yok olmaya yüz tutan ürünlerini yaşatmak amacıyla beş yıl önce...