18 / 05 / 2024

bta tav uniq istanbul

bta tav uniq istanbul

Kimse sahip olduğu ve iyi giden işini bırakmak istemez. TAV da Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını devam ettirmeyi çok istemişti. Ancak gel gör ki, yeni havalimanı için yapılan ihalede umduğunu bulamamıştı..

BTA Tadında Anadolu, Altunizade Capitol'de şube açtı!

TAV Havalimanları iştiraki BTA'nın, Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerini yaşatmak amacıyla kurduğu Tadında Anadolu'nun 9'uncu şubesi Altunizade Capitol'de açıldı.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

TAV, Kartaca Havalimanı ihalesini kazandı!

Tunus'taki Enfidha ve Monastir havalimanlarında hizmet veren TAV Havalimanları iştiraki BTA, Tunus’un başkenti Kartaca Havalimanında yiyecek-içecek hizmeti vermek üzere girdiği ihaleyi kazandı.

BTA Kartaca Havalimanı ihalesini kazandı!

TAV Havalimanları'na bağlı BTA, Tunus'un başkentindeki Kartaca Havalimanı'nda yiyecek- içecek hizmeti vermek üzere girdiği ihaleyi kazandı..

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi!

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi. TAV Havalimanları'nın iştiraki olarak yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösteren BTA, UNIQ İstanbul'daki Foods in the Woods ile şehir merkezine adım attı.

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

Yedi ülkede 13 havalimanında ve 75 İDO noktasında faaliyet gösteren BTA şehir merkezine UNIQ İstanbul ile Maslak’tan girdi...

BTA Uniq İstanbul'a Foods in the Woods ile girdi!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, rotayı havalimanları ve denizyollarından şehir merkezine kırdı. Marka bu yöndeki ilk adımını, Turkmall yatırımyla Maslak'ta hayata geçen UNIQ İstanbul'da attı..

BTA Uniq İstanbul'da yiyecek-içeçek hizmeti verecek!

Kimse sahip olduğu ve iyi giden işini bırakmak istemez. TAV da Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını devam ettirmeyi çok istemişti. Ancak gel gör ki, yeni havalimanı için yapılan ihalede umduğunu bulamamıştı..

TAV şehir içine BTA ile hızlı girdi!

Sabah gazetesi yazarı Şelale Kadak, Atatürk Havalimanı'nın işletmecisi TAV'ın kardeş şirketleriyle, yatırımlarını havalimanlarından şehir içine doğru yönelteceğini yazdı. İşte şirketin daha önce ipuçları verilen stratejisi...

TAV Airport Hotel ikinci otelini İzmir'de açtı!

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı. Proje şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.

TAV Airport Hotel İzmir'de de açılıyor

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda da açtı. TAV Airport Hotel İzmir, 81 odasıyla yeni yıldan itibaren konaklama hizmetine başlayacak.

Tavşanlı'ya iki yeni ilköğretim okulu geliyor!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'ya Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından iki tane ilköğretim okulunun yapılacağını bildirdi. Kavuncu, ilçeye Hanımçeşme ve Moymul ilköğretim okullarını inşa edeceklerini belirtti..

bta tav uniq istanbul Haberi

bta tav uniq istanbul

Kimse sahip olduğu ve iyi giden işini bırakmak istemez. TAV da Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını devam ettirmeyi çok istemişti. Ancak gel gör ki, yeni havalimanı için yapılan ihalede umduğunu bulamamış ve İstanbul'u kaybetmişti. Kaybetmişti derken daha önünde bir 7 yıl var ama son derece başarılı olan Atatürk Havalimanı'nın işletmesini 7 yıl sonra bırakacak.


Peki ne olacak? TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener'in, İstanbul'un elde ettiği başarıyı başka alanlara taşımak için kapalı kapılar ardında hummalı toplantılar yaptığına eminim. Her ne kadar Sabiha Gökçen Havalimanı için geçtikleri atağın önü tıkanmış olsa da başka yeni projelerin sırada olduğunu tahmin edebiliyorum.


Nitekim son günlerde dikkatimi caddelerdeki bir reklam çekmeye başladı. "Maslak sıkıcı dediler, geldik! Maslak'a damakları fethetmeye geldik" sloganlarının yer aldığı panolarda asıl dikkatimi BTA...