09 / 05 / 2024

BTSO Dubai Yapı Fuarı

BTSO Dubai Yapı Fuarı

BTSO üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ve inşaat teknolojileri fuarına (The Big 5) katıldı. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, fuara gitti..

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

Dubai emlak piyasasına küresel yavaşlama dopingi!

BAE yurt dışından birçok süper zengin alıcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu ay Dubai'de Palm Jumeirah'ta yapılan 163 milyon dolar değerindeki emlak satışı, tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret ediyor.

Dubai Su Kanalı projesi 735 milyon dolara mal oldu!

Türkiye'nin gündeminde Kanal İstanbul projesi tartışılırken, Dubai 2013’te yapımına başlanan Dubai Su Kanalı'nı 2016 yılında hizmete açtı...

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Paris Efe'den Cityscape Dubai 2019 değerlendirmesi!

Sektörün bilinen en canlı ve dış konut pazarının can damarı haline gelen Cityscape Dubai 2019’da neler oldu? Efe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Paris Efe yorumladı…

Türk yapı sektörü uluslararası fuarlarda büyüyor!

Expotim-Ladin Grubu bu yıl 40'ıncı kez organize edilecek olan The BIG 5 Show Dubai yapı ve malzeme fuarına katıldı. Expotim & Ladin Grubu Genel Müdür Vekili Çağatay Erşahin gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dubai'nin Bitcoin ile emlak satma planı durdu!

Dubai'de inşaatı devam eden ve Bitcoin ile ödeme yapılabilen Aston Plaza isimli sitenin inşaatı durdu. Böyle olunca Bitcoin ile alışveriş yapma durumu da sekteye uğradı...

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

BTSO inşaat sektörü temsilcilerinden Fas'a çıkarma!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi inşaat sektörü temsilcileri, yeni işbirlikleri için Fas'ta ziyarette bulundu. Heyet ayrıca Küresel Fuar Acentesi kapsamında Kazablanka/Rabat İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’ında incelemelerde bulundu.

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai Elektrik Tesisat Yapı İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Zelitayar ve Abdullah Zualı Tayar ortaklığında kuruldu. 

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

BTSO Dubai Yapı Fuarı Haberi

BTSO Dubai Yapı Fuarı

BTSO'nun, üyelerinin ve kentin dış ticaret hacmini arttırmaya dönük projelerinden biri olan 'Küresel Fuar Acentesi' tüm hızıyla sürüyor. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, Dubai'de gerçekleştirilen The Big 5 fuarına çıkarma yaptı. Heyette BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Şener ve Şakir Umutkan da yer aldı. 


60 BİN PROFESYONEL 

1979 yılından bu yana düzenlenen fuar, özellikle Birleşik Arap Emirlikleri'nde devam eden büyük inşaat projeleri ile Ortadoğu pazarına yönelmek isteyen Türk firmaları açısından büyük önem taşıyor. Söz konusu fuarda, yapı ve inşaat malzemelerinden elektrik ve elektronik malzemelere; ısıtma ve soğutma aksesuarlarından güneş enerjisi ekipmanlarına geniş bir yelpazede ürün sergilendi. Fuarı 60 bin civarında sektör profesyoneli ziyaret etti. 


İLGİ GİDEREK ARTIYOR 

Heyetin başkanlığını yapan BTSO Meclis Üyesi Ali Faruk Çolak, BTSO'nun...