28 / 04 / 2024

Buca Belediyesi 2016 bütçesi

Buca Belediyesi 2016 bütçesi

Buca Belediyesi, 2016 yılı tahmini bütçesi 226 Milyon 300 bin lira olarak belirlenip, onaylandı. Oluşturulan bütçede en büyük payı 43 Milyon lira ile Fen İşleri aldı.

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Buca'da 15 metruk bina yıkıldı!

İzmir Buca Belediyesi, ilçe güvenliğini sağlamak için metruk binaların yıkımına başladı. Belediye ekipleri ilk etapta 15 binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Buca'da metruk binalar yıkılacak! 

İzmir Buca Belediyesi, ilçe genelindeki metruk binaların yıkımı için çalışmalara başladı. 

Buca Zafer Mahallesi'ne imar barışı da çare olmadı!

Buca Zafer Mahallesi’ndeki 20 evin sahibi İmar Barışı’ndan yararlanmak için başvuru yaptı. Mahalle sakinlerine Buca Belediyesi’nden birer uyarı yazısı gönderildi. Yazıda, İmar Barışı’nda bulunulmasına rağmen evlerdeki bazı eklentilerin 31 Aralık 2017 yılından sonra yapıldığının tespit edildiği belir

Buca'da kaçak villalara yıkım şoku!

İzmir Buca Belediyesi, İzmir’in saklı cenneti arasında yer alan Belenbaşı’nda 50 dönümlük ormanlık hazine arazisi üzerine yapılan villaların yıkımı tamamlandı.

7 ay önce açılan Buca Çarşı atıl halde duruyor!

Yerel seçimler öncesinde inşaatı tamamlanmadan CHP’li Buca Belediyesi tarafından açılan Buca Çarşı, 7 aydır öylece duruyor. 

İzmir Kırıklar’da 13 kaçak yapı yıkıldı!

İzmir Buca Belediyesi Kırıklar bölgesinde tespit edilen 13 kaçak yapının yıkımını tamamladı. Bir fırsatçının da hazine arazisine ‘satılık’ ilanı koyduğu görüldü.

İzmir Buca’da imar fırsatçıları seferberliği!

İzmir Kaynaklar’daki arazi talanına Buca Belediyesi’nden geçit yok. Süresi dolan İmar Barışı üzerinden kırsal bölgelerinde kaçak yapılara karşı  gece gündüz çalışan Buca Belediyesi zabıta ekipleri, fırsatçılara göz açtırılmıyor.

Buca Belediyesi 2016 bütçesi Haberi

Buca Belediyesi 2016 bütçesi


Buca Belediye Meclisi 2016 yılı mali bütçe görüşmeleri için dün akşam toplandı. Oy çokluğu ile kabul edilen 2016 yılı bütçesi 226 Milyon 300 bin lira olarak belirlendi. Tahmini bütçeden en büyük pay Fen İşleri Müdürlüğü'ne ayrılırken, Fen İşleri'ni, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü takip etti. Toplantıda ayrıca, 2015-2019 Yılı Stratejik Planı ve 2016 Yılı Performans Programı da oy birliği ile kabul edildi.


43 milyon 79 bin lirası Fen İşleri Müdürlüğü'ne ayrılan bütçede, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün bütçesi 35 milyon 826 bin lira, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün bütçesi ise 17 milyon 237 bin olarak belirlendi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün bütçesi de 34 milyon lira olarak bütçede yerini aldı. Buca için 2016 yılının dönüm noktası olacağına inandığını belirten Belediye...