20 / 05 / 2024

Buca Belediyesi kent mobilyaları üretiyor

Buca Belediyesi kent mobilyaları üretiyor

Buca Belediyesi, bünyesinde bulunan tesisleri yenilemenin yanı sıra bu tesislerden elde edilen ahşap molozları Buca Belediyesi Fen İşleri Marangozhanesi’nde işleyerek kent mobilyaları üretiyor. Ahşap molozlar usta ellerde işlenerek Bucalıların kullanımına

Buca Belediyesi 1.956 metrekarelik arsasını yurt için üniversiteye satıyor! 

Buca Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde yer alan 102 bin 574,57 metrekare alan içinde yer alan 1.956,48 metrekarelik hissesini üniversiteye satıyor. İşte ayrıntılar...

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB Kent Lokantası menü fiyatları kaç TL?

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Lokantası menüsü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler ile birlikte Kent Lokantası’nı açtı. İşte detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Buca Belediyesi kent mobilyaları üretiyor Haberi

Buca Belediyesi kent mobilyaları üretiyor

Buca Belediyesi, bünyesinde bulunan tesisleri yenilemenin yanı sıra bu tesislerden elde edilen ahşap molozları Buca Belediyesi Fen İşleri Marangozhanesi’nde işleyerek kent mobilyaları üretiyor. Ahşap molozlar usta ellerde işlenerek Bucalıların kullanımına sunuluyor. Geri dönüşümün geleceğe bırakılacak en büyük miras olduğu bilinci ile çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, yenilenen ve baştan yapılan tesislerden elde edilen ahşap molozları, şantiyesindeki marangozhanede baştan yaratıyor. Ahşaplar usta ellerde işlenerek kent mobilyasına dönüştürülüyor. Marangozhanede, parklar için, oturma grupları, banklar, piknik masaları yapılırken; belediye bünyesindeki tesisler için de masa, sehpa, etejer, kapı ve pencere üretimi de yapılıyor. Marangozhanedeki bu çalışma sayesinde büyük bir geri dönüşüm projesi gerçekleştirdiklerini söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ahşap molozlardan üretilen ürünlerin maliyetin düşük olması sebebiyle de büyük bir ekonomik kazanç elde ettiklerini...