04 / 05 / 2024

buca cami onarımları

buca cami onarımları

İzmir'in Buca ilçesinde '40 gün, 40 gece, 40 cami' projesi kapsamında vatandaşların ibadetlerini daha rahat ve bakımlı ortamlarda yapabilmeleri için ilçe genelindeki 83 caminin 40'ında bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılacak.

İzmir Buca'da 40 cami onarılacak!

Buca İlçe Müftüsü Muharrem Gül ile Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede yer alan 84 camiden ihtiyaç önceliğine göre belirlenen 40’ında çalışma yapacaklarını belirtti.

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

Çatı katında oturanlar dikkat! Sizin de başınıza gelebilir! Resmen açıklandı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde binaların çatı katlarında yaşanan sorunları kaleme aldı. Peki çatı katındaki onarım sorunu nasıl çözülür? Çatı onarımları nasıl ypılır? Çatı onarımı için her kat maliki ödeme yapmak zorunda mı? İşte detaylar ve Tamer Heper'in okuyucusunun sor

Oturduğunuz apartmanda bu varsa dikkat edin! Mahkemelik olabilir, 1.500 TL masraf ödeyebilirsiniz! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde, binaların çatı katında yapılacak değişiklikleri kaleme aldı. Peki çatı onarımları için apartmanlarda nasıl oylama yapılır? Çatı onarımına ilişkin sorunlar oylama ile çözülür mü? İşte Tamer Heper'in okuyucusunun sorusuna verdiği o yanıt...

VavaCars'tan ikinci el arabalara tam kapsamlı garanti!

VavaCars, ikinci el araçlarda “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı. Garanti süresince, otomobiilin onarımları uzman teknisyenler tarafından gerçekleştirilecek ve 12 ay/25 bin kilometreye hiçbir ek ücret alınmayacak. Detaylar haberimizde yer alıyor...

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Fatih'teki Zeyrek Evleri yenileniyor!

Fatih Belediyesi, Zeyrek’teki Dünya Miras Alanı’nda kalan 11 adet sivil mimarlık örneği yapının basit bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. 

TOKİ'den İzmir Buca'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca'da Hükümet Konağı inşa edecek.

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

Şanlıurfa Eyüpnebi’deki cami ve külliye inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Eyüpnebi’de temeli atılan cami ve külliye inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Kocaeli Kartepe İstasyon Cami tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İstasyon Cami'nin inşaatını tamamlıyor.

Ordu Merkez Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami’deki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

buca cami onarımları Haberi

buca cami onarımları


İzmir'in Buca ilçesinde '40 gün, 40 gece, 40 cami' projesi kapsamında vatandaşların ibadetlerini daha rahat ve bakımlı ortamlarda yapabilmeleri için ilçe genelindeki 83 caminin 40'ında bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılacak. Onarım çalışmalarını izleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise duvara sıva sürerek, fayans...