16 / 05 / 2024

Buca Çarşıya nasıl gidilir

Buca Çarşıya nasıl gidilir

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Konutlara şarj istasyonu nasıl kurulur?

Elektrikli araç kullanımı yaygınlaştıkça aracını sitesinde ya da apartmanının önünde şarj etmek isteyenler, "Konutlara şarj istasyonu nasıl kurulur?" sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Çıkma kat nedir? Çıkma kat hesabı nasıl yapılır?

Binaların zemin katından dışarıya doğru uzanabilen ve yasal düzenlemelere uygun olarak inşa edilen ek yapı elemanlarına çıkma denir. Ancak çıkma kat için gereken bazı prosedürler ve kurallar vardır. Peki çıkma kat nedir, çıkma kat hesabı nasıl yapılır? İşte çıkma kat ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Almanya'da yaşamak isteyenler ilk olarak bilmeniz gereken! Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor?

Almanya'da yaşayan ve mülk sahibi olan binlerce gurbetçi bulunuyor. Almanya'da yaşamak isteyenlerin bilmesi gereken en önemli bilgilerden biri de tapu işlemlerinin nasıl yapıldığı. Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor...

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar, bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte sorgulama ekranı...

Emeklilikte Yaşa Takınlar (EYT) yasasına ilişkin detaylar netleşmeye devam ederken vatandaşlar e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapuda satış nasıl yapılır? 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? soruları tapuda satış yapacak kişi veya kişilerce araştırılmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapu satışı belli başlı şartların yerine getirilmesinden gerçekleşebilir. Peki 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Emeklilikte yaş ve prim gün şartı nasıl belirlenir?

Emeklilik konusu, çalışanlar için araştırılan konular arasında yer alıyor. Emeklilikte yaş ve prim gün şartı nasıl belirlenir? sorusunun yanıtı!

Kiracıya ihtarname nasıl çekilir?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında zaman zaman anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. Bu anlaşmazlıkların en önemlisi ise kira bedelinin ödenmemesi oluyor. Bu gibi durumlarda ev sahipleri kiracısına ihtarname çekebiliyor. Peki, kiracıya ihtarname nasıl çekilir? İşte tüm detaylar...

Ev fiyatları düşer mi? Yabancıya konut satışı fiyatları nasıl etkiliyor? 

Türkiye, dünyada ev fiyatlarının en çok yükseldiği ülkelerden oldu. İnşaat maliyetlerinin artışı ve yabancı talebine ek olarak faizlerde konut fiyatlarını yükseltiyor. Peki ev fiyatları düşer mi? Yabancıya konut satışı fiyatları nasıl etkiliyor? İşte ayrıntılar..

65 yaş üstü maaşı nasıl alınır? 65 yaş maaşı alan bayram ikramiyesi alabilir mi?

Yaşlılık maaşı alanlar bayram ikramiyesi alıp alamayacaklarını araştırıyor. Yaşlılık maaşı nasıl alınır? 65 yaş maaşı alan bayram ikramiyesi alabilir mi? İşte merak edilenler!

Buca Çarşıya nasıl gidilir Haberi

Buca Çarşıya nasıl gidilir

Buca Belediyesi’nin prestij projelerinden olan, tamamlandığında ısıtma ve soğutma sistemli kapalı pazaryerinden amfi tiyatroya, açık hava sinemasından STK merkezlerine kadar birçok unsuru bünyesinde barındıracak olanBuca Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı projesi için geri sayım başladı.

Buca Belediyesi'nde yer alan habere göre, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “ İzmir’in yeni çekim merkezi olacak “ iddiasında bulunduğu Buca Çarşı’yı 15 Ekim’de açacaklarını söyledi.

Yıllar içinde yıpranan kent çehresini yenilemek için harekete geçen ve Buca Alışveriş ve Yaşam Kompleksi Buca Çarşı projesinin inşası için geçtiğimiz Nisan ayında ilk kazmayı vuran Buca Belediyesi, dev projedeki çalışmalarda sona geldi.


AÇILIŞ 15 EKİM’DE

Yeni kent merkezi Buca Çarşı’nın inşa çalışmalarını yerinde denetleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalıları çağdaş, modern ve gurur duyulacak bir yaşam merkezine kavuşturacak...