05 / 05 / 2024

Buca Metro ihalesi

Buca Metro ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Metrosu için yaptığı proje ihalesinde ikinci aşamaya geldi. Geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan ihalenin ilk aşamasında ön yeterlilik alan 5 firma, mali tekliflerini verdi.

Mamak Metro Hattı ihalesi iptal edildi! İşte iptal nedeni!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler tarafından merakla beklenen Mamak Metro Hattının daha önce gerçekleştirilen ihalesinin fahiş fiyat sebebiyle iptal edildiğini açıkladı. Söz konusu ihale en kısa zamanda yeniden yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Üçyol-Buca Metrosu tarihinden önce tamamlanacak! İzmirlilere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Üçyol-Buca Metro Hattı'nın tarihinden önce tamamlanacağını vurguladı ve detayları paylaştı. İşte Soyer'in o son dakika açıklamaları...

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Buca Metrosu'nun ihalesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis oturumunda Buca Metrosu ihalesi gündem oldu. AK Partili üyeler 529 milyonluk farka dikkat çekerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de iddiaları yanıtladı...

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesine bir iptal daha!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosunun ihalesi yapıldı. Dev ihalede 8 firma yarıştı. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

Buca Metro ihalesi Haberi

Buca Metro ihalesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Metrosu için yaptığı proje ihalesinde ikinci aşamaya geldi. Geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan ihalenin ilk aşamasında ön yeterlilik alan 5 firma, mali tekliflerini verdi. İhale komisyonunun değerlendirmesini sürdürdüğü bildirildi.   

4 milyon TL yaklaşık maliyeti olan ihalede  firmalar ve teklifleri şöyle oldu: 

Prota Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri A.Ş 2.801.991,00 TL (iki milyon sekiz yüz bin dokuz yüz doksan bir TL),  Net Engineering S.P.A. 6.183.916,48 TL (Altı milyon yüz seksen üç bin dokuz yüz on altı TL), Erka-As Proje Ve Araştırma İnş. Tur. Ve Tic. Ltd. Şti 2.845.000,00 TL (İki milyon sekiz yüz kırk beş bin TL), Geodata Engineering S.P.A 3.490.000,00 TL (Üç milyon dört yüz doksan bin TL), Altınok Müşavir Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. 2.945.000,00...