04 / 05 / 2024

Buca okul yenileme çalışmaları

Buca okul yenileme çalışmaları

Buca Belediyesi “Siz Tatile Biz Tadilata” sloganıyla başlattığı ve 40 okulu kapsayan bakım onarım çalışmalarının ikinci etabını tamamladı.

TOKİ'den Buca'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bucaya 32 derslikli okul!

İzmir İli Buca İlçesi İsmet Yorgancılar 32 Derslikli Okul ve Ötüken 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

İzmir'de okul inşaatı bitmeyince, konteynerlerde eğitim başladı!

İzmir Buca'nın kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, geçen yıl yenilenmek üzere yıkıldı. Ayrı ayrı iki binanın yapım işini alan firma, konkordato ilan etti. Şirket iflas edince de okul inşaatları yarıda kaldı.

Buca'da 50 milyon TL'lik 7 yeni okul inşa ediliyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Buca’da yedi yeni okulun hizmete gireceğinin müjdesini verirken, eğitime 50 milyon TL ayrılacağını ifade etti.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

İzmir Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi Kurban Bayramı’nda açılıyor!

Şubat ayında gerçekleşen ihaleyle 49 yıllığına Par İnşaat’ın kiraladığı Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi, Kurban Bayramı’na açılıyor. Par İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haskoloğlu, "Tesisimizde uzun bir süredir yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları yürüttük" dedi.

İzmir Buca'ya 6 yeni park inşa edilecek!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.

Buca'daki 40 okulda tadilat yapılacak!

BUCA Belediyesi, kentteki okullarda bakım ve tadilat çalışmalarını kapsayan "40 gün 40 gece 40 okul" projesinin 2. Etabının startını verdi.

Buca'daki 40 okul onarıldı!

İlçedeki 40 okulun boyasından engelli sınıfına kadar düzenlemesinin yapıldığı proje ile Bucalı çocukların daha temiz ve rahat ortamlarda eğitim almaları sağlandı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina projeye gelecek dönemde devam edeceklerini açıkladı.

Buca'da köy meydanı yenileme çalışmaları başladı!

Buca'da, aralarında bin yaşında çınarın da bulunduğu 6 anıt ağacı restore eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de ağaçların bulunduğu köy meydanında doğal dokuya uygun yenileme çalışması başlattı.

Buca okul yenileme çalışmaları Haberi

Buca okul yenileme çalışmaları


Buca Belediyesi “Siz Tatile Biz Tadilata” sloganıyla başlattığı ve 40 okulu kapsayan bakım onarım çalışmalarının ikinci etabını tamamladı. Geçtiğimiz yıl ilçedeki 40 okulda başlayan ve bu yaz döneminde de 40 okulla devam eden proje ile Buca’nın 80 okulu yeni eğitim öğretim dönemine hazırlandı. İki etap halinde düzenlenen ve okulların boyasından, oyun alanlarına kadar ihtiyaç duyulan tüm alanlarını yenileyen Buca Belediyesi, 3 Milyon TL harcayarak çocukların daha sağlıklı ortamlarda eğitim almalarını sağladı.

Buca Belediyesi ilçedeki çocukların daha sağlıklı kurumlarda eğitim almalarını sağlamak adına hayata geçirdiği ’40 Gün 40 Gece 40 Okul’ projesinin ikinci etabını da tamamlayarak ilçedeki 40 okulu daha yeni eğitim öğretim yılına hazırladı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Buca’daki tüm okulların bakım ve onarımı Buca Belediyesi tarafından yapılmış oldu.

Projenin 1. Etabı...