06 / 05 / 2024

Bucak Kültür Kompleksi inşaatı

Bucak Kültür Kompleksi inşaatı

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Kültür ve sanatın nabzı AKM'de atacak!

Yaklaşık 20 ay sonra kültür kompleksi olarak kapılarını açması hedeflenen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açıldı!

Kağıthane Belediyesinin Kağıthane'ye kazandırdığı son ve en önemli kültür alanlarından biri olan Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi kapılarını açtı.

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açılıyor!

Kültürel alanda önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi, Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi ve Çağlayan Bilim Merkezi’nin ardından dev bir kompleksi daha vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Florya Cami Kültür ve Yurt Binası Kompleksi 1 ay sonra tamam!

Başkan Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen Florya Cami Kültür ve Yurt Binası Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

İzmir Buca'ya kültür ve spor kompleksi geliyor!

BUCA Belediyesi, ilçenin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Yaylacık Mahallesi'ne İzmir'in en büyük spor ve kültür kompleksini yapmak için harekete geçti.

Bucak Kültür Kompleksi inşaatı Haberi

Bucak Kültür Kompleksi inşaatı

Burdur'un Bucak ilçesi Karayvatlar Mahallesi'nde Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi inşaatı olarak 2013 yılında yapımına başlanılan ve 2015 yılında kapalı pazar kısmı tamamlanmasına rağmen en üst katta bulunan kaba inşaatı ile atıl vaziyette bekleyen kültür kompleksinin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Milliyet'te yer alan habere göre; 2013'te dönemin AK Partili Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ın temelini attığı ve 7 yılda 3 belediye başkanı, belediye başkanlığına kayyum olarak vekalet eden 2 kaymakam değişmesine rağmen inşaatı bitmeyen ve atıl halde duran kültür kompleksinin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek ile Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nde incelemelerde bulunan Başkan Emrullah Ünal “Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve...