09 / 05 / 2024

budo avşa seferleri

budo avşa seferleri

Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımında yeni bir marka olan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), hafta sonları Mudanya – Avşa – Tekirdağ seferlerini başlamaya hazırlanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Şavşat Gölü kenarında inşa edilen binaya tepki!

Artvin Şavşat'ta yer alan doğa harikası Karagöl'ün kenarında yapımı süren bina tepkilere sebep oldu. Bölge sakinleri, göl kenarında yapılaşmanın devam etmesinden endişe ettiklerini belirtti...

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Avşa İnşaat Dekorasyon Proje Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşa İnşaat Dekorasyon Proje Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Avcıl ve Tayfun Şahin ortaklığında kuruldu.

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Avşa Adası'nı cazibe merkezi haline getirecek proje yolda!

Marmara Belediyesi’nin en büyük mahalleleri arasında yer alan Avşa’yı değiştirecek ve cazibe merkezi haline getirecek vizyon proje yolda.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

budo avşa seferleri Haberi

budo avşa seferleri


Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), yoğun talep üzerine Tekirdağ - Bursa arasında sefer başlatma kararı aldı. İlki arife günü ikincisi ise 11 Ağustos Pazar günü yapılacak olan ve bayramdan sonra her Cumartesi, Pazar günleri gerçekleştirilecek olan seferler sayesinde Tekirdağ -Bursa arası 7 saatlik otobüs yolculuğu deniz yoluyla 2 saate inecek. Mudanya -Tekirdağ arası deniz otobüsünün fiyatı da 50 TL olarak belirlenirken, Mudanya – Avşa 30 TL ve Avşa- Tekirdağ da 30 TL olarak belirlendi.


Mudanya-Avşa-Tekirdağ seferi için Mudanya’dan 08.30’da hareket edecek olan gemi, saat 11.15’te Avşa’dan hareket edip, Tekirdağ’a ulaşacak. Dönüş için saat 12.30’da Tekirdağ’dan hareket eden gemi saat 17.30’da Avşa’dan Mudanya’ya hareket edecek ve 20.00’da Mudanya’ya ulaşacak. Tekirdağ ile Bursa arasında Balkanlar’dan gelen bir bağ olduğunu ifade eden BURULAŞ...