03 / 05 / 2024

BUDO ile Kamil Koç işbirliği

BUDO ile Kamil Koç işbirliği

Bursa ile İstanbul arasında deniz taşımacılığının markası haline gelen BUDO, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Erdek-Avşa-Tekirdağ BUDO biletini ibraz eden yolcular, Kamil Koç'tan Erdek biletlerini 20 TL yerine 16 TL'ye satın alabiliyor.

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi kuruldu!

Çandırlar Altyapı Ve Peyzaj Düzenleme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Türkkan ve Osman Yarar ortaklığında kuruldu.

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gkn Emlak İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Gürkan Somuncu tarafından kuruldu.

Otobüs bileti fiyatları yüzde 166 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Döviz kurunda yaşanan değişikliler sebebi ile köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ve akaryakıta yapılan zamlar, otobüs bileti fiyatlarını derinden etkiledi. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 166 zamlandı! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç...

Zamdan önce son otobüs biletleri! Zam sinyali geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor kırdı! Zamdan önce son biletler satılıyor! Yeni zaam sinyali geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale.. .İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Ünal tarafından kuruldu.

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gedikpaşa Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Özbay tarafından kuruldu.

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Kamil Akyıldız tarafından kuruldu.

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Adem Dede, Burak Dede ve Serhat Dede ortaklığında kuruldu.

Albe Contract İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albe Contract İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Ali Tusavul tarafından kuruldu.

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Önal ve Muhsin Arslan ortaklığında kuruldu.

Girgin Emlak İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girgin Emlak İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Girgin, Murat Girgin ve Yiğitcan Girgin ortaklığında kuruldu.

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Çolak tarafından kuruldu.

Nurko Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Nurko Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kamil Korkut Balkan tarafından açıldı.

BUDO ile Kamil Koç işbirliği Haberi

BUDO ile Kamil Koç işbirliği

Bursa ile İstanbul arasında deniz taşımacılığının markası haline gelen BUDO, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Erdek-Avşa-Tekirdağ BUDO biletini ibraz eden yolcular, Kamil Koç'tan Erdek biletlerini 20 TL yerine 16 TL'ye satın alabiliyor. Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımında yeni bir marka olan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), Temmuz ayı itibariyle toplam 1 milyon 330 bin yolcu taşıdı. Mudanya ile Kabataş arasında ulaşımda ekonomi ve konforun vazgeçilmesi haline gelen BUDO, tatilcilerden gelen yoğun talep üzerine programa aldığı Erdek - Avşa - Marmara Adası - Tekirdağ seferlerinin ilkini de 27 Temmuz Pazar günü yani Ramazan Bayramı arife gününde Erdek'ten hareket eden gemi ile başlattı. Bursa ile İstanbul'u birbirine yakınlaştıran BUDO'nun ErdekAvşa-Tekirdağ seferleri de bayram coşkusunu tatille harmanlayan vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü....