12 / 05 / 2024

budo iptali

budo iptali

Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle, Bursa Deniz Otobüsleri 'nin (BUDO) bazı seferleri, İstanbul Deniz Otobüsleri 'nin (İDO) ise Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi iptal edildi

Mirastan çıkarma iptali dava dilekçesi!

Mirasbırakan mirasçılardan birini veya birkaçını kanunda belirtilen koşullar dahilinde mirasçılıktan çıkarabiliyor. Buna karşın tasarrufun iptali de istenebiliyor. İşte mirastan çıkarma iptali dava dilekçesi..

Kat malikleri kurulu kararının iptali davası nasıl açılır?

Aparman yönetim toplantısında alınan kararların iptal edilmesi için Sulh Hukuk Mahkemesine bir dilekçe ile müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, kat malikleri kurulu kararının iptali davası nasıl açılır?

Eski abonelik iptali nasıl yapılır?

Yeni bir eve ya da işyerine taşındığınızı düşünelim. Eski bağımsız bölümünüzdeki adınıza olan abonelikleri iptal ettirmeniz gerekiyor. Peki, eski abonelik iptali nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Gülay Güneş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kasap Sokak, Eser İş Merkezi'nde kuruldu.

Tahliye taahhütnamesi iptali!

Tahliye taahhütnamesi,taşınmaz kiralamalarında kiracı tarafından verilen taahhütname oluyor. Peki, tahliye taahhütnamesi iptal edilir mi? Baskı altında verilen tahliye taahhütnamesi iptali için ne yapılabilir?

Alacaklıdan mal kaçırma tasarrufun iptali!

Borcunu ödemeyen ve sahibi olduğu taşınmazları alacaklısını zarara uğratmak için üçüncü şahıslara devredebiliyor. Ancak bu durumun alacaklı tarafından farkedilmesi halinde alacaklıdan mal kaçırma tasarrufun iptali davası açılabiliyor...

Aile konutu tapu iptali ve tescil davası!

Aile konutu, tapuda aile konutu şerhi konulmuş olduğu halde eşten izin almadan satılırsa, bu satış geçersiz oluyor. Satışa onay vermeyen eş, tapu iptal ve tescil davası açabiliyor. İşte aile konutu tapu iptali ve tescil dava örnekleri..

Veraset ilamının iptali dilekçesi!

Farklı mahkemelerden farklı zamanlarda çıkarılan veraset ilamları, sıkıntılara neden olabiliyor. Bu durumda veraset ilamının iptali için bir dilekçe örneği ile Sulh Hukuk Mahkemesine müracaat edilebiliyor. İşte veraset ilamının iptali dilekçesi...

Sulukule projesinin iptali yıkımdan 9 yıl sonra onandı!

SULUKULE projesinin iptali, yıkımdan 9 yıl sonra onandı. Danıştay, Romanların evlerinden çıkarılıp şehir dışına sürülmesiyle sonuçlanan Sulukule projesiyle ilgili 3 yıl önce verilen iptal kararını oybirliğiyle onadı.

Müteahhit yetki belgesi iptali!

Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların bir yapı müteahhidinin sorumluluğu altında inşa edilmesi, her müteahhidin bir yapı müteahhidi yetki belgesi numarası alması gerekiyor. Peki, müteahhit yetki belgesi iptali ne zaman söz konusu olur?

İfraz işleminin iptali!

Tapu kütüğünde tek parsel olarak kayıtlı bulunan bir taşınmaz malın düzenlenen haritalara göre birden çok parçaya ayrılarak tapu kütüğüne tescil edilmesi işlemine ifraz deniyor. Peki, ifraz işleminin iptali nasıl olur?

İDO-BUDO sefer iptali 19 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüsleri resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu...

İDO-BUDO sefer iptali 18 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti...

budo iptali Haberi

budo iptali


Marmara Bölgesi'ndeki olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul ve Bursa'dan yapılan bazı deniz seferleri iptal edildi.


Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BUDO) alınan bilgiye göre, 12.00'deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 15.30'daki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 17.00'deki Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya), 18.00'deki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 19.00'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 20.00'deki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 21.00'deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) ve 21.15'deki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. 


İDO'dan sefer iptali


İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin de (İDO) yarın sabah yapılması planlanan Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. 


İDO'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 07.00'deki Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot seferi...