28 / 04 / 2024

budur mermer ocakları

budur mermer ocakları

Burdur'da faaliyet gösteren AYTAŞ Akın Mermer Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Akın, yaptırdığı AR-GE çalışmalarının ardından mermer atıklarını yapı malzemesine dönüştürecek sistemi sanayi sektörüne kazandırıyor...

Isparta Sütçüler'de evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetleri mecliste!

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Mandallar Mevkiinde bulunan mermer ocaklarının denetimi ve evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetlerinin giderilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da mermer ocakları protesto edildi!

Adıyaman'da vatandaşlar mermer ocaklarının doğal hayatı etkilediği ve yolları bozduğu için eylem yaptı. Daha önceden yol kapatma eylemi yapan köylüler bu kez beldenin hemen yanında açılan mermer ocağına tepki gösterdi.

Malatya Mermer OSB için arazi devri tamamlandı!

Akçadağ, MOSB'nin faaliyete geçmesiyle tam bir sanayi bölgesi olacak. 100 yılık mermer üretim kapasitesine sahip bölgede binlerce kişiye de istihdam sağlanacak.

Çin, Türkiye'nin mermer ihracatını vurdu!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü. Bir de İran'a ambargoların kalkmasının sektörü zora sokacağına dikkat çekiliyor.

Çin'in inşaattaki teşviği azaltması mermer ihracatını yüzde 25 düşürdü!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü.

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stone Age Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sait Çalışkan tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Türkiye, Amerika'ya mermer ihracatını artırdı!

Doğaltaşta dünyanın en zengin rezervlerine sahip Türkiye, ABD ve Kanada'daki lüks konut projelerine yaptığı mermer ve traverten ihracatını artırmaya başladı.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Garip Taşdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Ümraniye, Dudullu Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

Burdur'da mermer ocağı proje toplantısı 23 Haziran'da!

Hayati Işık tarafından Burdur'da Mermer Ocağı İşletmesi kurulması için 23 Haziran'da saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Gerede-Merzifon Otoyol Yapımı ve Malzeme Ocakları projesi halk toplantısı 17 Haziran'da!

Çankırı ili Atkaracalar , Çerkes, Ilgaz, Kursunlu, ilçesi sınırları içerisinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Gerede- Merzifon Otoyol Yapımı Ve Malzeme Ocakları projesi ile ilgili halk toplantısı 17 Haziran'da yapılacak.

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kahraman tarafından, 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Cevizli Mahallesi kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

budur mermer ocakları Haberi

budur mermer ocakları


Burdurlu işadamı Ercan Akın, yaptırdığı AR-GE çalışmalarının ardından mermer atıklarını yapı malzemesine dönüştürecek sistemi sanayi sektörüne kazandırıyor.


AYTAŞ Akın Mermer Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Akın, inşaat sektörüne tasarruflar sağlayan fabrikasını çok yakında hizmete açacak. Akın, mermerciler için sorun olan atıklar konusunda yaptırdığı AR-GE çalışmalarını tamamladı. Göller bölgesinde yayın yapan ekonomi kültür dergisi Dergi Ayrıntı’ya özel röportaj veren Ercan Akın, bu yeni sistemi mevcut fabrikasının yan tarafına bir fabrika daha kurarak hayata geçireceğini söyledi.


AR-GE çalışması yaptıklarını ve teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirten Akın, kuracağı yeni fabrikada teknolojinin son yeniliklerini kullanacağını ve mermer artıklarının değerlendirileceğini ifade etti.


Burdur’da kazandığını yine Burdur’a yatırımlar yaparak değerlendirdiğini belirten Akın, “Endüstri sektöründe bir ilke imza atacağız. Ocaklardan çıkarılan mermerin, atıklarına kadar değerlendireceğiz. Bu çalışma ile milli...