29 / 04 / 2024

buğra akın kimdir

buğra akın kimdir

DİKİLİ Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren mimar, müteahhit ve mühendislere yönelik bir toplantı düzenledi. Dikili Belediyesi yetkilileri ile Dikilili mimar, müteahhit ve mühendisler, "Gelişen ve Değişen Dikili" hedefinde uzlaştı.

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Buğra Gökce'den flaş açıklama! Konut alınamadığı için kiralık eve talep artacak: Barınma krizi sürecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, konut satışlarındaki düşüşün fiyat artışlarını tetikleyeceğine dikkat çekti. İşte Gökce'nin konut sektörü ile ilgili X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İzmir nasıl deprem dirençli duruma gelecek? Buğra Gökçe 5 maddede açıkladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından İzmir'in deprem direncini artırmak için yapacaklarını 5 maddede açıkladı. İşte o açıklama...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Buğra Gökce'den şok açıklama: İzmir’de yaşayanların yüzde 95’inin ev sahibi olma şansı yok!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Buğra Gökce yaptığı açıklamada İzmir'de yaşayan her 100 kişiden yalnızca 5'inin konut sahibi olabileceğini söyledi.

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

Buğra Gökce'den seçim vaadi: İzmir'de halkın ev sahibi olması kolaylaştırılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa edip İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Buğra Gökce, adaylık başvurusunu teslim etti ve yapacakları çalışmaları tek tek açıkladı. Gökce, konut erişilebilirliğine de değindi.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Herkes bu bankaya akın ediyor! Bu ödemeler Promosyonda çığır açabilir

Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını yenilediğini halka ilan etti. Yeni promosyon rakamlarını duyanlar Garanti BBVA'ya akın etmeye başladı. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonları.

Akın Okyay nereden mezun olmuştur? Akın Okyay evli mi, bekar mı?

Akın Okyay kimdir? Akın Okyay hangi mesleği yapıyor? Akın Okyay nereden mezundur? İşte detaylar!

buğra akın kimdir Haberi

buğra akın kimdir

Dikili Kültürevi'nde gerçekleştirilen toplantıda Dikili Belediyesi yetkilileri ile Dikilili mimar, müteahhit ve mühendisler, "Gelişen ve Değişen Dikili" hedefinde uzlaşırken, güç birliğinde süreklilik kararı alındı.


TARİHİ İŞBİRLİĞİ

Dikili Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Buğra Akın, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Derya Emiroğlu, İnşaat Mühendisi Ebru Çelik Kaval, Şehir Plancısı Ceylan Işık, İnşaat Teknikeri Yelda Soydemir ve İnşaat Mühendisleri Odası Dikili Temsilcisi Azam Ziya Güç, Dikili ilçesinde faaliyet gösteren mimar, müteahhit ve mühendisler ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi, 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile mahalle sıfatına dönmüş yerler üzerindeki yapıların ruhsatlandırılması, imar mevzuatındaki düzenlemeler ve inşaatlardaki iş güvenliği ile alınacak tedbirler masaya yatırılırken sorunların önüne geçilmesi için uygulanacak prosedür hakkında Dikili Belediyesi yetkilileri bilgiler verildi. 


"BU İŞBİRLİĞİ BAŞARIYI...