03 / 05 / 2024

bugüne kadar olan arazi toplulaşması

bugüne kadar olan arazi toplulaşması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, arazi toplulaştırmanın bugüne kadar 4.5 milyon hektarlık alanda tamamlandığını belirtti. Eker, "2015 yılı sonu itibarıyla bu 6 milyon hektara çıkmış olacak'' dedi.

Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta bugüne kadar 26 bin 919 adet devre mülk satıldı! 5.7 milyar TL'lik ciro!

Kızılbük GYO Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde, bugüne kadar yapılan satış rakamı açıklandı. Peki satışlardan ne kadar ciro elde edildi? İşte o rakamlar... 

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bakan Özhaseki: Bugüne kadar 2 milyon 250 bin konut dönüştü, 425 bin civarında konutun dönüşümü sürüyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem hazırlığında kentsel dönüşümün önemini işaret ederek, bugüne kadar 2 milyon 250 bin konutun dönüştüğünü dile getirdi. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Bakan Işıkhan açıkladı! İŞKUR ile 2002'den bugüne 463 bin 270 engelli vatandaş işe yerleştirildi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR ile 2002 senesinden bugüne kadar 463 bin 270 engelli vatandaşın işe yerleştirilmesine aracılık ettiklerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Özhaseki açıkladı, bugüne kadar 2,2 milyon konutu dönüştürdük

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2 milyon 200 bin konutun hızla dönüşümünü gerçekleştirdik. Şu anda sahada da 400 bin konutumuzun dönüşümüne hızla devam etmekteyiz." diye konuştu.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Dövize yatırım yapanlar nefes bile almadan buraya baksın! Bugün dolar ne kadar, kaç TL? Euro ne kadar?

Son günlarda, halkın dikkatini çeken önemli konulardan biri olan güncel döviz kurları, artan bir eğilimle yükselmeye devam ediyor. Peki, bugün dolar ne kadar? Euro ne kadar? İşte güncel döviz kurları...

Dolar/TL kuru  bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 14 Ağustos 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü olan 14 Ağustos 2023 tarihinde milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru  bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 14 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

bugüne kadar olan arazi toplulaşması Haberi

bugüne kadar olan arazi toplulaşması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, arazi toplulaştırmanın bugüne kadar 4.5 milyon hektarlık alanda tamamlandığını belirtti. Eker, "2015 yılı sonu itibarıyla bu 6 milyon hektara çıkmış olacak. Geriye yaklaşık 8 milyon hektar kalıyor. 2023 yılını hedefledik. Tabii para verilirse daha kısa sürede bitiririz" dedi. Mehdi Eker, toplulaştırmanın amacının tarım sektörünün verimliliğini artırmak olduğunu...