13 / 05 / 2024

büğüz çed toplantısı ne zaman

büğüz çed toplantısı ne zaman

Kesikköprü Madencilik tarafından, Kırşehir Kaman ilçesi, Büğüz ve Ağapınar Köyleri mevkiinde "Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi" ÇED bilgilendirme toplantısı 3 Mart 2015 tarihinde saat 11:00'de köy kahvesinde yapılacak.

Dolar tarihi zirvesini gördü! Piyasaların gözü Kabine Toplantısı ile Hazine ihalelerinde! Piyasaları neler bekliyor? 

Dolar/TL sınırlı yükselerek yeni zirve olan 18.61'e geçtiğimiz hafta ulaşarak, bugüne yatay seyirle başladı. Piyasalarda kabine toplantısı, Hazine ihaleleri ve işsizlik verisi takip ediliyor. İşte piyasalardaki son durum...

Trabzon Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Bolu ve Sakarya'da yapılması planlanan Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart saat 14:00'da gerçekleşecek.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Çankırı Bentonit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Çankırı İli, Kurşunlu İlçesi'nde yapılması planlanan Bentonit Ocağı Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 30 Mart saat 112de gerçekleşecek.

Hizan Hidrolektrik Santrali Revize Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Bitlis İli, Hizan İlçesi'nde yapılması planlanan Hizan Hidrolektrik Santrali Revize Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Diyarbakır Çınar Dilaver Barajı'nın ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Diyarbakır Çınar'da Çınar Dilaver Barajı, Malzeme Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin yapılması için ÇED toplantısı yapıalcak. Toplantı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

büğüz çed toplantısı ne zaman Haberi

büğüz çed toplantısı ne zaman
Kesikköprü Madencilik Nak. İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti. tarafından; Kırşehir Kaman ilçesi, Büğüz ve Ağapınar Köyleri mevkiinde "Demir Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi(kapasite artışı)" projesi yapılması planlanmaktadır. 


Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 3 Mart 2015 tarihinde saat 11:00'de Büğüz Köyü, Köy Kahvesi'nde ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerileri almak için halkın katılımı toplantısı...