30 / 04 / 2024

bükreş demir işleme tesisi

bükreş demir işleme tesisi

Romanya'da 10 yıldır faaliyet gösteren Türk Noyexim şirketi, büyük bir başarıya imza attı. Şirket Bükreş'e Balkanlar'ın en büyük demir işleme tesisini kurdu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Deprem bölgesi yolları için 1,2 milyar liralık ek kaynak ayrıldı!

Meclise sunulan teklifte KGM'ye 27,3 milyar lira ödenek tahsis edilirken bunun 1,2 milyar lirası deprem bölgesi yolları için kullanılacak.

Avro Bölgesi'nde işsizlik Nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi!

​​​​​​​Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre,  Avro Bölgesi'nde işsizlik, nisan ayında yüzde 6,5 seviyesine geriledi...

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz: Müteahhitlere 21 milyar liralık ödeme yapılacak!

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz devam ediyor. Peki hangi illerde konut ihaleleri gerçekleştirildi?

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan Evergrande'nin hisselerinin, Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı açıklandı. Hisselerin neden işleme kapatıldığıyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

bükreş demir işleme tesisi Haberi

bükreş demir işleme tesisi
22 adet otomatik makinede, ayda 5 bin ton demirin işlenebildiği tesis, inşaat şirketlerinin yükünü büyük ölçüde hafifletiyor. İnşa ettiği yapının projesini Noyexim'e gönderen şirket, yapıda kullanacağı bütün demirleri en hızlı ve hatasız şekilde işlenmiş olarak şantiyesinde buluyor. Noyexim, işleyip nakliyesini yaptığı demirin, müşterinin talebine göre montajını da üstlenebiliyor. Başarılı Türk şirketin yönetim kurulu başkanı Yavuz Özler, "Türk firmalarının yanı sıra Alman, İngiliz ve İsrailli firmalar bizim iş ortaklarımız. Onların güvenini kazanmak bir Türk firması olarak gurur verici." ifadesini kullanıyor.
Romanya'ya 1990'lı yıllarda gelerek ülkenin ticarî hayatının canlanmasında büyük rol oynayan Türk şirketleri, başarı hikâyeleri yazmaya devam ediyor. 'Yarım ekmek arasına çeyrek Türk ekmeği' esprisinin yerleştiği fırıncılık sektöründe yazılan ilk başarı hikâyelerine şimdilerde sanayi dalındakiler ekleniyor. Özellikle son yıllarda...