28 / 07 / 2024

bulak vadisi köprü projesi

bulak vadisi köprü projesi

Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bulak vadisindeki projenin köprüyle birlikte start alacağını belirterek, "Proje ihalesi yapıldı. On gün içinde yer teslimi başlar. Projeler teslim edildikten sonra 2-3 ay içersinde ihaleye çıkmış oluruz" dedi.

Antalya Ak Köprü ile 12 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyalıların dördüncü boğaz köprüsü adını taktıkları Dim Vadisi’ndeki 12 mahalleyi bir birine bağlayan Ak Köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

Beylikdüzü Ulusal Mimari Köprü Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü’nün en önemli noktalarından biri olan Yaşam Vadisi için Beylikdüzü Belediyesi tarafından Türkiye’de ikinci kez düzenlenen köprü yarışması olma niteliğine de sahip “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” ulusal mimari yarışması sonuçlandı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Dim Vadisi muhtarları Ak Köprü için Menderes Türel'e teşekkür etti!

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde bulunan Dim Vadisi’nde yer alan 12 mahalle muhtarı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek yapılacak olan ‘Ak Köprü” ve yatırımlar için teşekkür etti.

Yaşam Vadisi Köprü projesini uzmanlar tasarlayacak!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adlı bir yarışma düzenliyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi Köprü yarışması başladı!

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması düzenliyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 15 Eylül 2015 Salı günü olarak belirlendi.

Bakan Işık Silikon Vadisi'nde Körfez Köprüsü'nü seyretti!

Bakan Işık ve beraberindeki heyete, dev ekranda Google Earth uygulamasında İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatının yapılacağı yer ile Gebze'de yapılacak Muallim Köy Bilişim Vadisi gösterildi.

Karabük Bulak Vadisi'ndeki projede sona gelindi!

Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bulak vadisindeki projenin köprüyle birlikte start alacağını belirterek, "Proje ihalesi yapıldı. On gün içinde yer teslimi başlar. Projeler teslim edildikten sonra 2-3 ay içersinde ihaleye çıkmış oluruz" dedi.

Dicle Vadisi ve ongözlü köprü HES'ten kurtuldu!

ORMAN ve Su işleri Bakanlığı, Diyarbakır'da Dicle Nehri üzerinde yapılacak olan 3 hidroelektrik santral (HES) projesinden biri alan ve Dicle Vadisi ile tarihi Ongözlü Köprü'yü sular altında bırakacak olan Dicle-ll Regülatörünü ve HES projesini iptal etti.

Koray Aydın Köprüsü’nün yeni adı Solaklı Vadisi Köprüsü oldu!

Adı ‘Hacı Dursun Güven Köprüsü’ olarak değiştirilen ‘Koray Aydın Köprüsü’nün ismi dün bir kez daha değişti. AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, köprünün yeni adının ‘Solaklı Vadisi Köprüsü’ olarak değiştirildiğini açıkladı.

Dikmen Vadisi'nde yapılan Çelik Köprü'de son aşamaya gelindi!

Çelik Köprü 2 geliş ve 2 gidiş olmak üzere 4 şeritli olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Dikmen Vadisi'nde yapımı sürdürülen çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek.

Dikmen Vadi Köprüsü çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin önemli kentsel dönüşüm, projelerinden birini sürdürdüğü Dikmen Vadisi'nde bir yandan da iki vadinin iki yakasındaki Çankaya ve Dikmen'in yollarını birleştirecek çelik köprünün yapımı devam ediyor...

Dikmen Vadisi Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Ankara’da Dikmen Vadisi’nde yapımı devam eden çelik köprü, Dikmen Sinan Caddesi’nden karşıda Alexander Dupçek Caddesi, Cezayir Caddesi kanalı ile Turan Güneş Bulvarı’na karşılıklı geçiş imkanı verecek...

bulak vadisi köprü projesi Haberi

bulak vadisi köprü projesi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, her ay düzen li olarak yapılan Mahalle Muhtarları istişare toplantısında yaptığı konuşmada Belediye çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve 28 Mahalle Muhtannın katıldığı toplantıda ilk konuşmayı Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ibrahim Harmanbaşı yaptı. Harmanbaşı yaptığı konuşmada; "Mahallemizde hiz metler periyodik olarak programlı şekilde çalışmalar devam ediyor. Mahallelerde gezi ci başkanlık programının bu yılda başlayacağınıöğrendim Başkanımız makamını mahallelere taşıyarak mahalle sakin lerlyle birebir görüşmeler sağ layacak. Ben sayın başkanıma aramızda olduğu için teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz Karabük'ümüze yansıyacak. Mahallemizdeki hizmetleri bir program dahilinde Karabük'ün geneline yayacağız. Ben katılımdan dolayı sayın başka nıma, başkan yardımcıma çok teşekkür ediyorum" dedi. 


İstişare toplantısındaki fikir alışverişinin ileriki süreçlerde vatandaşlara hizmet...