29 / 04 / 2024

Bulancak toki çalışmaları

Bulancak toki çalışmaları

Bulancak İlçesinde sınırlı sayıda devam eden TOKİ inşaatı yoğun talep üzerine ikinci etap TOKİ için kooperatif nezdinde çalışmalar başlatıldı.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

TOKİ yeni Hasankeyf’in inşa çalışmalarına hız verdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ilısu Barajı göl sahasında kalan “Batman’ın Hasankeyf İlçesi 3 belde ve 105 köyde Kentsel Yeni Yerleşim Alanı”nda alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürüttüğü çalışmaları hızlandırdı.

TOKİ Emet projesinde çalışmalar sürüyor!

Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, TOKİ tarafından inşa edilen 219 konutun çalışmalarını yerinde inceledi.

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

Kayseri İncesu TOKİ 4. Etap'ta çalışmalar sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Saraycık 4. Etap, İncesu Aksubağları 4. Etap ve İncesu Örenşehir 4. Etap projesindeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. 

Tosya TOKİ projesinde çalışmalar sürüyor!

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, belediye personelinin katılmıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Tosya TOKİ projesinde çalışmalar sürüyor.

Niksar'da 4. Etap TOKİ için çalışmalar başladı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde emekliler ve genele yönelik olarak inşa edilecek olan 4. Etap TOKİ projesinde çalışmalar başladı. 

Bulancak toki çalışmaları Haberi

Bulancak toki çalışmaları

Bulancak İlçesinde sınırlı sayıda devam eden TOKİ inşaatı yoğun talep üzerine ikinci etap TOKİ için kooperatif nezdinde çalışmalar başlatıldı. Yine ilk TOKİ için girişimde bulunan Yeni Aydınkent Kooperatifi bu konuda bir çalışma başlatarak 1. TOKİ alanının üstünde bir araziyi satın alarak 2. TOKİ daireleri için üye kaydına başladılar. 


2. Etap TOKİ için aşırı bir talep üzerine başlatılan çalışmaların Bulancak Belediye Başkam Recep Yakar'ın da takibinde olduğu belirtildi. İlk etap TOKİ için büyük çaba sarf eden Yakar "İlçemizde girişimci arkadaşlarımız kooperatif olarak arsa temini yaparak bu çalışmayı başlattılar. Bizde takip ediyoruz. Şartlar oluşup ilk etapta olduğu gibi bize arsa intikal ettiğinde bizde şu an devam eden TOKİ'de olduğu gibi üzerimize düşeni yapacağız" dedi.


Giresun Ekspres Gazetesi