04 / 05 / 2024

Bulancak toki nerede yapılacak

Bulancak toki nerede yapılacak

Etüt için ilçeye gelen heyete Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, belediye ekipleri eşlik etti. Etüt çalışmasına yeri satın alarak Belediye aracılığı ile TOKİ'ye verecek olan kooperatif yetkilileri de katıldı.

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

2016 Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Toplamda 69 adet 2+1 konut için 74 başvuru, 473 adet 3+1 konut için 112 başvuru ve 67 adet 4+1 konut için 8 başvuru alındı. Peki 2016 Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Giresun Bulancak 342 konut ihalesi bugün!

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen 452 konutluk projesinin kurası için son 2 gün. Peki, BGC TOKİ Yunuseli kurası nerede?

TOKİ Giresun Bulancak 342 konut ihalesi 28 Temmuz'da!

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi, 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kurası nerede?

Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde toplamda 262 konut bulunuyor. Projedeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kurası nerede?

Tosya 2. Etap TOKİ kurası nerede?

TOKİ'nin Kastamonu Tosya Beşevler bölgesinde projelendirdiği 262 konutluk Tosya 2. Etap projesinde kura çekimi yaklaştı. Peki, Tosya 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası nerede çekilecek?

Toplamda 212 daireden meydana gelen Niğde Çamardı 3. Etap projesi için kura yarın çekilecek. Peki, Niğde Çamardı 3. Etap TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ 3. Etap Niğde Çamardı kura yeri nerede?

TOKİ ve Niğde Çamardı Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen projede toplamda 212 adet konut satışta. Peki TOKİ 3. Etap Niğde Çamardı kura yeri nerede?

Bulancak toki nerede yapılacak Haberi

Bulancak toki nerede yapılacak


AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın TOKİ yetkilileriyle görüşmesinin ardından TOKİ'den bir heyet Bulancak İlçesine gelerek zemin etüdü yaptı. 

Etüt için ilçeye gelen heyete Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, belediye ekipleri eşlik etti. Etüt çalışmasına yeri satın alarak Belediye aracılığı ile TOKİ'ye verecek olan kooperatif yetkilileri de katıldı. 

Belediye Başkanı Recep Yakar, güzel gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Uzun süreden beri yürüttüğümüz temaslarımız sonuçlanmaya başladı. Ankara ziyaretimizde TOKİ yetkilileri ile görüşmüş ve prensip olarak anlaşmıştık. TOKİ arazisini etüdü için heyet ilçemize gelerek çalışmalarma başladı. İnşallah en kısa sürede konut projesi hayata geçecek. 

Bulancak İlçemize bu güzel projeyi kazandırarak vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışmalarımız sürecek" dedi. 



Giresun...