05 / 05 / 2024

Bülbüller İnşaat projeleri

Bülbüller İnşaat projeleri

Bülbüller İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bülbül, Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de inşaat sektörü çok hareketli olduğunu belirterek çok çalışıp, çok kaliteli ve modem binalar inşa edip az kazanma düşüncesiyle hareket ettiklerini söyledi.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Kurt tarafından kuruldu.

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Sec Grup İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Bozkurt tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Fatih Cebbar tarafından kuruldu.

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Bülbüller İnşaat projeleri Haberi

Bülbüller İnşaat projeleri



Bülbüller İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bülbül, Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de inşaat sektörünün çok hareketli olduğunu belirterek, "Ama biz bu pastadan pay kapmak ya da 3-5 bina yapıp kazanırsak kazanırız, kazanmazsak sektör değiştiririz zihniyetinde asla değiliz.  Bizim önceliğimiz bu değil. Herkesin mutlaka ülkesine ve memleketine bir şekilde katkı sağlama amacı vardır. Bizim ilkemiz de ülkemize ve memleketimize en güzel ve mimari yapıları kazandırmak olacaktır" diye konuştu. 


YAPI DENETİMDEN GEÇİYOR

Firmalarının kuruluş yıl dönümünün 1985 olduğunu çok sağlam bir geçmişe sahip olduklarını ifade eden Bülbül, "Bu işi yıllardır yapıyoruz. Şu an hali hazırda devam eden modern bir inşaatlarımız var. 


Tüm yapılarımız yapı denetim firması gözetiminde yapılıyor. Bizim amacımız vergimizi Kırıkkale'ye ödemek. Kırıkkale'de istihdam sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim tek isteğimiz memleketin...