28 / 04 / 2024

Bülent Ecevit yüzme havuzu ve Sosyal Tesisi nerede

Bülent Ecevit yüzme havuzu ve Sosyal Tesisi nerede

YENİMAHALLE Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde inşaatına başladığı ve merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adım taşıyan yüzme havuzu ve sosyal tesisihızla yükselmeye devam ediyor.

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker hayatını kaybetti. 

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Marmara depremi giderek yaklaşıyor! Güney Marmara'da risk büyük!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, "Bunlar daha büyük depremlerin ayak sesleri. Marmara için de süre zaten doldu da giderek yaklaştığını söylüyor" dedi.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Bülent Ecevit yüzme havuzu ve Sosyal Tesisi nerede Haberi

Bülent Ecevit yüzme havuzu ve Sosyal Tesisi nerede

YENİMAHALLE Belediyesi'nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde inşaatına başladığı ve merhum Başbakan Bülent Ecevit'in adım taşıyan yüzme havuzu ve sosyal tesisihızla yükselmeye devam ediyor. 

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini devasa yatırımlarla donatmaya devam ediyor. İlçeye değer katan yatırımların biri de Mehmet Akif Ersöy Mahallesi'nde hayata geçiyor. Kaba inşaatı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete açılacak olan tesis, Batıkent Turgut özakman Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'nin tip projesi olarak tasarlandı. 5 bin metrekare alanda yükselen tesiste yüzme havuzu, eğitim havuzu, sauna, güneşlenme terası ve fıtness salonu yer alacak. Bölgeye ayn bir güzellik katacak olan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi'nin kapılan 7'den 70'e herkese açık olacak. 


Star...