23 / 07 / 2024

Bülent Kerimoğluna ödül

Bülent Kerimoğluna ödül

Kamu-Der'in Ankara Sürmeli Otel'de 6.sını düzenlediği ödül töreninde, yılın ödülleri sahiplerini buldu. CHP Genel Başkan yardımcılarından Tekin Bingöl'ün katıldığı törene siyaset, bürokrasi, sivil toplum, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle tuzağa düşürülüyor! Görüşmeden önce kapora soranlardan uzak durun!

İnternet üzerinden verilen ''sahibinden kiralık'' ilanları ile uygun fiyata ev kiralamak isteyen üniversite öğrencileri tek tek tuzağa düşürülüyor. Görüşme öncesi kapora atmalarını isteyen dolandırıcılar ev kiralamak isteyen öğrenciler bakın böyle uzağa düşüyor...

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Ankara Güdül'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Güdül ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 2 milyon Euro'ya villa aldı!

Ünlü şarkıcı Diva Bülent Ersoy, 2 milyon Euro vererek Bodrum’dan malikane satın aldı. Ersoy, 450 metrekare büyüklüğündeki lüks evinin tüm mobilyalarını yurt dışından getirtti...

Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'a Genel Müdür olarak Dr. Mithat Bülent Özmen atandı. 

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Salda Gölü özel koruma bölgesi kararında düzeltme!

Salda Gölü’nün özel çevre koruma bölgesi olarak tespit ve ilan edilmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı .Salda Gölü özel koruma bölgesi kararında düzeltme ise bugün yayımlandı.

Bülent Kerimoğluna ödül Haberi

Bülent Kerimoğluna ödül

Ödüle layık görülen isimleri, derneğin internet sitesini ziyaret ederek görüşlerini bildiren vatandaşlardan gelen e-maillerdeki tercihlere göre, seçici kurulun belirlediğini belirten Kamu-Der  Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, amaçlarının dayanışma ruhunu güçlendirmek olduğunu belirtti. 


Geçtiğimiz günlerde Başkan Kerimoğlu'nu makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında da bilgi aldığını söyleyen Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ "Yerinde yaptığımız inceleme ve tespitlerle de, diğer belediyelere örnek hizmetler olduğunu gördük. Başkan Bülent Kerimoğlu'nun yeni göreve gelmiş bir başkan olarak 'Rol Model' olacağına inanıyorum" dedi. 


Amerika'nın, New York eyaletinde düzenlenen panele katıldığı için törene katılamayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na vekaleten ödülü alan Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Bahri Bellek, "Daha yolun çok başındayız. Amacımız en iyi olmaktan öte, başkanımızın söylediği gibi 'Rol Model' olabilmek" dedi. Başkan Kerimoğlu'nun selamlarını ileten Başkan Yardımcısı...