18 / 05 / 2024

Bülent Kural avm

Bülent Kural avm

Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, Ramazan’ın alışveriş merkezlerini olumlu yönde etkilediğini söyleyerek, “Çalışan kesim iftarlarını AVM’lerde yapıp evine öyle gidiyor. Sektöre hareketlilik geldi” dedi...

Yeni nesil AVM’ler sektöre giriş yapıyor!

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, yeni nesil AVM'lerin sektöre giriş yaptığını ve ancak ihtiyaçlara cevap veren AVM'lerin ayakta durabileceğini açıkladı.

Bülent Tüfenkci: AVM'ler esnafı bitirmiyor!

9. AVM Yatırımları Konferansı yapıldı. Konferansta konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafların AVM'lerin kendilerini bitirdiğine yönelik söylemlerinin olduğunu, AVM'lerin esnafları bitirmediğini belirtti.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump'a bir tepki de, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump AVM'nin Genel Müdürü Bülent Kural'den geldi.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

Bülent Tatlı kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Bülent Tatlı kimdir? İnşaat Mühendisi Bülent Tatlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Tatlı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Tatlı..

Bülent Kural avm Haberi

Bülent Kural avm

Ramazan nedeniyle İstanbul’da kalan ya da yazlıklarından İstanbul’a dönüş yapanların alışveriş merkezlerini tercih ettiğini söyleyen Trump Towers Genel Müdürü Bülent Kural, “Tüketiciler, sıcak havada klimalı ve serin bir ortam arıyor. Mağazaları dolaşarak, indirimden alışveriş yaparak vakit geçiriyor. Özellikle çalışan kesim akşam iftarını yapıp, biraz dolaşıp evine gidiyor. Ramazan’ın sektöre hareketlilik sağladığını söyleyebiliriz” dedi.

Temmuz ayının ilk haftasında sektörde durgunluk yaşandığını vurgulayan Kural, “Ancak hem Ramazan ayı hem de indirimler dolayısıyla ikinci haftanın başından itibaren piyasalar hareketlendi. Yaz ayları alışveriş merkezleri için sakin, dingin aylardır ama biz bu sene ziyaretçi rakamlarımızda bir düşüş yaşamadık” diye konuşmadı.


En dip indirim...

Bu yıl tatillerin ağırlıklı olarak Ramazan ayının öncesine ve sonrasına yoğunlaştığını belirten Kural, “Bayram haftasıyla birlikte eylül ayı başına kadar İstanbul nüfusunda bir azalma...