03 / 05 / 2024

Bulut İnşaat eylem

Bulut İnşaat eylem

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

8 maddelik Kentsel Dönüşüm Eylem Planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından dün açıklanan 8 maddelik Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile her yıl 300 bin konutun dönüştürülmesi hedefleniyor...

İNTES'ten Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'na destek!

İNTES Başkanı Koloğlu, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı, Türkiye'de plansız, kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önlemek açısından yeni bir dönemi başlatacak" diye konuştu...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı açıklandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum İstanbul'da "Kentsel Dönüşüm Eylem Planını" kamuoyuna açıkladı. Kurum, "8 maddelik Kentsel Dönüşüm Eylem Planı hazırladık. Bu kapsamda kentlerin dönüşüm anayasasını oluşturacağız" dedi...

Murat Kurum, Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nı anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’nı Milliyet’e anlattı. Kapsam 4 başlıkta genişliyor. Tüm Türkiye’de riskli yapılar, dere yatakları, sanayi alanları, tarihi kent merkezleri dönüşecek...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı neler getiriyor?

Kentsel dönüşüme yeni düzenlemeler getiriliyor. Hükümetin hazırlıklarını devam ettirdiği Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nı Eylül'de açıklanacak. Peki yeni sistem, neler getiriyor?

Devlet Bahçeli'den Kentsel Dönüşüm Eylem Planı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamda, "Önümüzdeki eylül ayı içinde açıklanması beklenen Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nın deprem riskine karşı müessir bir hazırlık olması başlıca ümit ve beklentimdir." dedi.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Balçova arsa mağdularından CHP önünde eylem!

Balçova arsa mağdurları CHP Genel Merkezi önünde eylem düzenledi. İşte eylemden fotoğraflar...

Fi Yapı mağdurlarından TMSF binası önünde eylem!

Sıcak bir yuva hayali kurarak aldıkları evlerine kavuşamayan Fi Yapı mağdurları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Şişli binası önünde eylem yaptı.

Bulut İnşaat eylem Haberi

Bulut İnşaat eylem

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru olan yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları, yetkililerin seslerini duyması için protesto yaptılar. 

Yaklaşık 2 bin kişinin mağdur olduğunu dile getiren Bulut İnşaat mağduru yaptıkları basın açıklamasında uzun yıllardır kredi ve para ödediklerini fakat evlerinin teslim edilmediğini ve paralarının geri ödenmediğini dile...