02 / 05 / 2024

bulut inşaat hemen tapu hemen teslim

bulut inşaat hemen tapu hemen teslim

Ya­ban­cı ya­tı­rım­cı­la­rın odak nok­ta­sı ha­li­ne ge­len Esen­yur­t’­ta, 89.000 li­ra­ya ko­nut sa­hi­bi ol­ma­ fırsatı sunuluyor. Bulut İnşaat’ın başlattığı kam­pan­ya­da da­ire­ler ‘’­he­men tes­lim he­men ta­pu­’’ gü­ven­ce­siy­le satışa çıkarıldı.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Bedeli dudak uçuklattı!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Dere bölgesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Meram'daki inşaat işinin bedeli dudak uçuklattı! Hemen bakın! 

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Taksim Cami'nin inşaatında son durum ne?

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

Kars'ta inşaat sezonuna koronavirüs etkisi!

Tüm dünyayı derinden etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hemen hemen her sektör gibi inşaat sezonunu da etkiledi. 

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

bulut inşaat hemen tapu hemen teslim Haberi

bulut inşaat hemen tapu hemen teslim

Sa­tı­şa su­nu­lan Ev­vi­va pro­je­le­rin­de 89.000 li­ra­dan baş­la­yan 990 TL tak­sit­ler­le sı­nır­lı sa­yı­da stüd­yo da­ire­ler ve­ya 130.000 li­ra­dan baş­la­yan 1+1, 2+1 ve 3+1 da­ire­ler eko­no­mik öde­me se­çe­nek­le­riy­le alı­cı­la­rı­nı bek­li­yor.


EVİ­NİZ OL­SUN Dİ­YE


2015 so­nu­na ka­dar pro­je tes­lim­le­ri­nin bi­te­ce­ği­ni be­lir­ten Bu­lut İn­şa­at Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Te­mel Bu­lut, ‘Bu­gü­ne ka­dar Esen­yur­t’­ta in­şa et­ti­ği­miz Ev­vi­va pro­je­le­ri­mi­zin ta­ma­mı hal­ka hi­tap eden, eko­no­mik, dep­re­me da­ya­nık­lı, mo­dern, her tür­lü tek­no­lo­ji­den ya­rar­la­nan bi­na­lar­dır. Biz ina­nı­yo­ruz ki “­evi­niz ol­sun di­ye­’’ kam­pan­ya­mız­la bir­lik­te müş­te­ri­le­ri­miz ve ya­tı­rım­cı­lar bi­ze gü­ve­ne­rek doğ­ru ka­ra­rı ver­miş ol­duk­la­rı­nı gö­re­cek­ler­di­r’­’...