22 / 05 / 2024

Bulut İnşaat konut satışları

Bulut İnşaat konut satışları

Bulut İnşaat; Dubai Cityscape Global Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. Temel Bulut; özellikle Dubai, Lübnan, Kuveyt, Suriye, Irak, Ürdün ve Hindistanlı vatandaşların İstanbul'da konut sahibi olmayı tercih ettiklerini belirtti.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

OKN İnşaat konut müteahhitliği yapacak!

OKN İnşaat'ın sahibi Orhan Yıldız, şirketin hedeflerinden ve projelerinden bahsetti. Yıldız, konut müteahhitliği yapmayı planladıklarını açıkladı.

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat konut seferberliği kampanyasına destek veriyor!

Hasanoğlu İnşaat; BanuEvleri Ispartakule 2’de 220 konut ve BanuEvleri Ispartakule 3’de 74 konut ile ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına destek veriyor.

TOKİ Aydın 177 konut ihalesi bugün!

TOKİ Aydın İli, Kuyucak İlçesi 177 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Altınsoy İnşaat, konut sektörüne giriyor!

Galatasaray Oteli, Forum İstanbul ve Pendorya AVM gibi projeleri hayata geçiren Altınsoy İnşaat şimdi de konut sektörüne giriyor. Altınsoy İnşaat'ın Pendik'te hayata geçireceği Panorama Pavli'yi projenin satış koordinatörü İsmail Gökalp'le konuştuk. İşte o röportaj...

Söke Belediyesi ve Şengel İnşaat konut projesinin temeli atıldı!

Söke Belediyesi ile Şengel İnşaat arasında yapılan işbirliğiyle hazırlanan Yenicami Mahallesi'ndeki toplu konut projesinin temeli törenle atıldı.

Nif İnşaat'tan konut hamlesi!

Fabrika ve okul alanındaki başarılı inşaat ve taahhüt projeleriyle tanınan İzmir Nif İnşaat, konut alanında da başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. İzmir Nif İnşaat Genel Müdürü Işın Akın, Borusan, Pepsi, Susitaş'in Turgutlu ve Çiğli fabrikaları ve Batmak Akaryakıt inşaatlarının önemli refer

Bulut İnşaat konut satışları Haberi

Bulut İnşaat konut satışları


Dubaili yatırımcıların yanı sıra Irak, Lübnan, Kuveyt, Suriye ve Pakistanlı yatırımcılarla da görüşen Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, ayrıca bir İngiliz emlak firmasıyla anlaşma sağladı.


TEK KALEMDE 250 KONUT SATIŞI


İstanbul'un kaliteli zaman geçirilebilecek nitelikte ve lüks mekanlara sahip olması nedeniyle komşu ülkeler için cazip tatil merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Temel Bulut; özellikle Dubai, Lübnan, Kuveyt, Suriye, Irak, Ürdün ve Hindistanlı vatandaşların İstanbul'da konut sahibi olmayı tercih ettiklerini belirtti. 

Blok satışlara önem veren Bulut inşaat, yaptığı her konut projesinin ortalama yüzde 30'unun satışını Araplara gerçekleştiriyor. Bulut İnşaat, geçtiğimiz aylarda Türkiye'de Dubaili bir yatırımcıya 1000 daire satışıyla gündeme gelmişti. Bireysel müşterilerin yanı sıra yatırımcıların da yoğun ilgisiyle karşılaşanBulut İnşaat,fuarda evviva Real City projesinden 250 dairenin satış bağlantısını da sağlamış oldu.


Fuar...