29 / 04 / 2024

Bulut İnşaat tapu

Bulut İnşaat tapu

25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen toplu eyleme katılan Bulut İnşaat mağdurları, yarın saat 15:00'te Bulut İnşaat'ın Avcılar'daki satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecek...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kentsel dönüşümde tapu masrafı var mı, yok mu?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapılar yıkılarak yerine yeni yönetmeliğe uygun binalar inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde tapu masrafı var mı, yok mu?

Kentsel dönüşüm tapu harcı muafiyeti var mı?

Kentsel dönüşümde yıkılarak yenilenen binaların bazı harç ve vergiler için muafiyet bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm tapu harcı muafiyeti var mı?

Kentsel dönüşümde tapu harcı bilmecesi sona eriyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Numan Emre Ergin, bugünkü köşesinde, kentsel dönüşümde tapu harcını kaleme aldı.

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi emsal karar!

Kentsel dönüşüm kapsamında müteahhitlerin yaptıkları satışlarda yatırılan tapu devir harçlarının ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçlarının iadesini isteyebiliyor. İşte kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi için verilen emsal karar...

Kentsel dönüşüm tapu harcı geri alma 2021!

Kentsel dönüşüm kapsamında müteahhitlerin yaptıkları satışlarda yatırılan tapu devir harçları ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçları iade ediliyor. İşte kentsel dönüşüm tapu harcı geri alma 2021 işlemleri...

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi 2021!

Kentsel dönüşüm kapsamında müteahhitlerin yaptıkları satışlarda yatırılan tapu devir harçları ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçları geri alınabiliyor. İşte kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi 2021 aşamaları...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl olur?

Kentsel dönüşümde inşa edilen yapılardan alınan evler için yatırılan tapu devir harçları ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçları iade alınabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl olur?

Kentsel dönüşüm tapu harcı iade işlemleri 2018!

Kentsel dönüşümde alınan gayrimenkuller için ödenen tapu devir harçları geri alınabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl alınır? İşte kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi işlemleri..

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde müteahhitlerin yaptıkları satışlarda ödenen tapu devir harçları geri alınabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl alınır?

Bulut İnşaat tapu Haberi

Bulut İnşaat tapu


25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen toplu eyleme katılan Bulut İnşaat mağdurları, yarın saat 15:00'te Bulut İnşaat'ın Avcılar'daki satış ofisi önünde eylem yapacak. 


Evlerini alana kadar eylemlere devam edecek olan mağdurlar, Bulut İnşaat'ın yaklaşık 5 bin kişiyi mağdur ettiği halde satışlarına hala devam ettiğini belirtiyor. Mağdurlar yapacakları eylemde Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde birçok inşaat mağdurunun olduğunu ve satışların durdurulması gerektiğini yetkililere  duyurmak istiyor. 


Tapu sözü vermişti

Bulut İnşaat Eylül ayında internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada tapuları dağıtmaya başlayacağını söylemişti. Esenyurt'ta toplam 8 adet projesinin bulunduğunu söyleyen Bulut İnşaat Esenyurt'taki imar sorununun sıkıntılara neden olduğunu ve bu imar krizinden etkilendiklerini belirtmişti.



Ceren...