28 / 04 / 2024

bulut inşaat temel bulut

bulut inşaat temel bulut

Bulut İnşaat; Dubai Cityscape Global Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. Temel Bulut; özellikle Dubai, Lübnan, Kuveyt, Suriye, Irak, Ürdün ve Hindistanlı vatandaşların İstanbul'da konut sahibi olmayı tercih ettiklerini belirtti.

Temel Bulut kimdir?

Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut kimdir? Temel Bulut nereli? Temel Bulut'un eğitim ve iş hayatına daire merak ettikleriniz ile Bulut İnşaat hakkında bilgiler bu haberde...

Bulut İnşaat Kıbrıs'ta 500 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Bu yıl Kıbrıs vatandaşlığına da geçerek buradaki yatırımlarına hız veren Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Kıbrıs'ta gelecek yıla kadar 500 milyon dolarlık yatırım yapacak...

Esenyurt’taki sorumsuz firmalar açıklansın herkes rahatlasın!

Esenyurt’ta birkaç sorumsuz firma yüzünden hiçbir imar sorunu olmayan firmalarında zan altında kaldığını belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, bu firmalar açıklansın herkes rahatlasın dedi…

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Manisa’daki inşaatın temel kazısında 5 katlı apartman hasar gördü!

Manisa Yunusemre’de , bir inşaatın temel kazısında bitişikteki apartman hasar gördü. Apartman sakinleri tahliye edildi.

NEVESOB ek bina inşaatının temeli atıldı!

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, NEVESOB ek bina inşaatı temel atma törenine katılım gösterdi.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

bulut inşaat temel bulut Haberi

bulut inşaat temel bulut


Dubaili yatırımcıların yanı sıra Irak, Lübnan, Kuveyt, Suriye ve Pakistanlı yatırımcılarla da görüşen Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, ayrıca bir İngiliz emlak firmasıyla anlaşma sağladı.


TEK KALEMDE 250 KONUT SATIŞI


İstanbul'un kaliteli zaman geçirilebilecek nitelikte ve lüks mekanlara sahip olması nedeniyle komşu ülkeler için cazip tatil merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Temel Bulut; özellikle Dubai, Lübnan, Kuveyt, Suriye, Irak, Ürdün ve Hindistanlı vatandaşların İstanbul'da konut sahibi olmayı tercih ettiklerini belirtti. 

Blok satışlara önem veren Bulut inşaat, yaptığı her konut projesinin ortalama yüzde 30'unun satışını Araplara gerçekleştiriyor. Bulut İnşaat, geçtiğimiz aylarda Türkiye'de Dubaili bir yatırımcıya 1000 daire satışıyla gündeme gelmişti. Bireysel müşterilerin yanı sıra yatırımcıların da yoğun ilgisiyle karşılaşanBulut İnşaat,fuarda evviva Real City projesinden 250 dairenin satış bağlantısını da sağlamış oldu.


Fuar...