18 / 05 / 2024

Bulut Yıkım Mühendisliği adresi

Bulut Yıkım Mühendisliği adresi

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı! İşte dev projede son durum!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 477 bağımsız birimin yıkımı tamamlandı...İşte İstanbulluların merakla beklediği dev projede son durum...

Kahramanmaraş depremleri 11 şiddetinde hasara neden oldu! Eşi benzeri olmayan bir yıkım! 

DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kahramanmaraş depremlerinin şiddeti ile ilgili konuştu. İşte "Eşi benzeri olmayan bir yıkım" diyen Sözbilir'in o açıklamaları...

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Abdulmutelip İpek tarafından kuruldu.

Antalya Side'de yıkım gerginliği!

Antalya'da Side Mahallesi'nde 24 Ocak'ta yapılacak yıkım mahalleliyi tedirgin etti.  Mahalleli yıkımın ertelenmesini talep ediyor. 

Jeoteknık Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Jeoteknık Mühendisliği Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Hoş tarafından kuruldu.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yıkım kararı alınan bir apartmanın elektriği kesilince gerginlikler yaşandı. Duruma tepki gösteren bina sakinleri kendilerini apartman kapısını zincirleyince duruma polisler müdahale etti. 

Arnavutköy’de yıkım gerginliği!

Arnavutköy'de kaçak olduğu tespit edilen ve yıkıma karar verilen bir binada yıkım sırasında bina sahipleri, komşuları ve yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yoğun yağmur yağışı sonrası evde çatlaklar oluştu. Temelden kaydığı ve duvarlarında çatlaklar olduğu tespit edilen ev için yıkım kararı alındı... 

Uzungöl’de yıkım gerginliği!

Trabzon Uzungöl'de imar barışına uygun olmayan kaçak binaların yıkımı için ekipler gece yarısı operasyonuyla harekete geçerken, çıkan olaylarda çok sayıda vatandaş da gözaltına alındı.

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

Bulut Yıkım Mühendisliği adresi Haberi

Bulut Yıkım Mühendisliği adresi

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.


Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT YIKIMI VE HARFİYAT 1.  Her türlü inşaatların yıkım işlerini almak hafriyatların ve malozlarını temizlemek yıkım işlerinden dolayı kapı pencere ve diğer malzemelerinin yeniden dönüşümünü sağlamak 2.  Yıkım ile ilgili  Arge Geliştirmek çizim ve mühendisliğini yapmak, konu ile ilgili danışmanlık yapmak 3.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...