06 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul daire sayısı

Bulvar İstanbul daire sayısı

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Ayazma bölgesinde projelendirilen, Özülke - Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde ilginç bir olay yaşandı. Projedeki otel ve kreş alanlar konuta dönüştürüldü...

Kocalar Bulvar Ankara daire fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara daire fiyatları 3+1'lerde 600 bin TL'den başlıyor. 3+1 ve 4+1 dairelere yer verilen projede teslimler üç yıl sonra yapılacak...

Bulvar Atakent daire fiyatları 2017!

Bulvar Atakent daire fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesinde 391 konut ve 26 ticari ünite yer alıyor...

Akfen Bulvar Loft daire satışları!

Bulvar Loft Ankara projesinde ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte, Akfen Bulvar Loft daire satışları...

Bulvar İstanbul'da yaşam Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, daire teslimleri Nisan ayında başlıyor.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükselen projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Dükkan alanlarının 78 metrekareden başladığı proje 1.555 adet daire yer alıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1 yıl ötemeli ödemeler!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen ödeme planı kampanyası kapsamında 1 ötemeli ödeme seçenekleri oluşturuluyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde yer alan konutlar için düzenlenen kampanya kapsamında ödemelere 1 yıl sonrasında başlanabiliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul daire sayısı Haberi

Bulvar İstanbul daire sayısı

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Ayazma bölgesinde projelendirilen, Özülke - Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde ilginç bir olay yaşandı. 

Buna göre projedeki yoğun satış nedeniyle Bulvar İstanbul'daki otel ve kreş olarak belirlenen blokların konuta dönüştürülmesine karar verildi. Ruhsatlarda yapılan tadilatlar sonucunda projedeki konut sayıları artış gösterdi. 


Geçen eylül ayında 807 satış ve 343 milyon lira ile Emlak Konut'un en fazla konut satılan projesi olan Bulvar İstanbul'daki kreş ve otel blokları konuta çevrilince, proje kapsamındaki 939 adet olan konut sayısı 1104 adede çıktı. Bununla birlikte 2 adet olan ticari ünite sayısı 11 adet, 775 adet olan toplam bağımsız bölüm sayısı ise 1115 oldu. 2016 yılında teslim edilecek projede yer alan dairelerin fiyatları 365 bin liradan...