22 / 05 / 2024

bulvar sultan bağlantı yolu

bulvar sultan bağlantı yolu

Bursa'da 1980 yıldan beri yapılması planlanan İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın en büyük sıkıntısının ulaşım olduğunu söyledi...

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

Bağlantı otoyollarıyla Marmara Denizi etrafında bir ring oluşturulacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile bunların bağlantı otoyollarıyla Marmara Denizi etrafında bir ring oluşturacağız" dedi.

Adana Tag Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden 1550 yatak kapasiteli Adana Entegre Sağlık Kampüsü bünyesinde yer alacak fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin yapılacağı arazinin kullanıma açılması için TAG Otoyolu-Mithat Özsan Bulvarı bağlantısını yeniledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Bağlantı yolları 2018'de tamamlanacak!

Bakan Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının tamamlanmasıyla trafikte yoğunluğun azalacağını ifade ederken bu yatırımların 2018 sonunda tamamlanacağını belirtti.

Kınalı-Odayeri bağlantı yolu 2018'de tamamlanacak!

26 Ağustos 2016 tarihinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara otoyolunun açılışı yapılırken, bazı bağlantı yolları ise yapımıdevam ettiği için açılamadı. Yapımı devam eden yolların en önemlileri arasındaki Kınalı-Odayeri bölümü 2018 sonunda açılması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile bağlantı yolları da açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki Odayeri-Paşaköy kesimi ile Mahmutbey-Odayeri, Reşadiye-Çamlık, Paşaköy-Sancaktepe bağlantı yolları da 26 Ağustos'ta trafiğe açılacak

Ankara Hipodrom Caddesi'nin varyant bağlantısı genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hipodrom Caddesi’ni Mevlana Bulvarı’na (Konya Yolu) bağlayan köprünün iniş ve çıkış varyant bağlantılarını genişletiyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yolları ihalesi bugün!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler bugün yapılacak. 26 Ağustos'ta hizmete girmesi planlanan köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ihalesi yarın!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler yarın yapılacak. Köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

bulvar sultan bağlantı yolu Haberi

bulvar sultan bağlantı yolu

Bursa'da 1980 yıldan beri yapılması planlanan İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. 


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ında katıldığı törende Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın en büyük sıkıntısının ulaşım olduğunu söyledi. İl merkezinin 2 milyon 100 bin nüfusa ulaştığını açıklayan Altepe, ulaşımın rahatlatılması için yeni bir adım daha attıklarını belirtti. 30 yıldır bu bağlantı yolunun konuşulduğunu söyleyen Altepe, "Bu konuda bize sürekli soru geliyordu. 


Planlara baktığımızda bu yolun sürekli açılması gerektiğini biliyoruz. 1980'li yıllarda bu yolun açılması düşünülmüş ama gerçeğe dönüşmedi. Dar sokaklar vardı. Büyükşehir belediye başkanı olduğumuz zaman kamulaştırmayı başlattık. Hep bu proje söylemde kalmıştı. Bize o kadar dua alınacak işler bırakmışlar ki, biz de bu duaları almaya devam edeceğiz" dedi. 


BULVARA SULTAN İSMİ 


İki sultandan birisinin...