01 / 05 / 2024

Bünyamin Güzel

Bünyamin Güzel

Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 150 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Bünyamin Güzel, Hamid Böyükkal, Ali Çakır ortaklığında kuruldu.

Vakıfbank'tan güzel haber! Bir sözünüze 500 TL' ye varan indirim!

Vakıfbank, müşterilerine güzel haberi  verdi! Türkiye'nin en büyük kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, yeni kampanyasını açıkladı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte son durum...

Vakıfbank'tan güzel haber! Arı Hesap açtıran herkes anında yararlanacak!

Vakıfbank güzel haberi verdi. Vakıfbank'ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Vakıfbank Arı Hesap tanıtıldı. Peki, Vakıfbank Arı Hesap nedir? Vakıfbank Arı Hesap özellikleri nelerdir? İşte Vakıfbank Arı Hesap hakkında bütün detaylar...

iPhone 11, A101’den sonra BİM’de! Böylesi görülmedi, yarışa girdiler! İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi…

BİM’den iPhone sahibi olmak isteyenlere güzel haber geldi! BİM, mobil uygulaması üzerinden bu sefer de Türkiye’nin favori iPhone’u iPhone 11’i  satışa çıkardı! Peki, BİM'de iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi…

iPhone alacaklara güzel haber! iPhone 13 Pro A101'de satışa çıktı! 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan A101'den güzel haber geldi! Peki, iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Bünyamin Demir'den İBB'ye millet bahçesi tepkisi!

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin iki senedir hukuka aykırı olmayan bir şekilde ilçeye millet bahçesi inşasını engellediğini öne sürdü.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Türkiye'nin en güzel 10 dağ evi!

Şehir kalabalığından uzak yaşamayı sevenlerin en büyük tercihleri arasından dağ evleri bulunuyor. Türkiye'nin dört bir yanında bulunan sırtını yamaçlara yansıyan dağ evleri birbirinden eşsiz manzaraya sahip. Türkiye'nin en güzel dağ evlerini sizler için derlendi.

Eski Müsteşar Yardımcısı Bünyamin Karaca intihar etti!

2002 ile 2007 yılları arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda müsteşar yardımcısı olarak görev yapan Bünyamin Karaca İzmit’teki evinde intihar etti...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Türkiye'de en güzel araziler AVM'lere çevriliyor!

Türkiye ekonomisiyle ilgili konuşan Prof. Dr. Emre Alkin “Türkiye’nin üretmekle ilgili sorunu yok. Türkiye’nin üretmekten bıkmış insanları var. En güzel arazileri AVM’lere çevirelim, daha fazla para kazanalım düşüncesiyle ve inşaat furyasıyla insanları sanayiden soğuttuk” diye konuştu.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Bünyamin Güzel Haberi

Bünyamin Güzel

Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Bünyamin Güzel, Hamid Böyükkal, Ali Çakır ortaklığında kuruldu.


Tek Eren İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...