08 / 05 / 2024

bünyan 5 yeni park yapımı

bünyan 5 yeni park yapımı

Bünyan Belediyesi, mahallelerde ikamet eden her yaştan vatandaşın kullanabileceği park alanları oluşturuyor. Yapılacak olan 3 park ile Bünyan Belediyesi aynı anda 5 mahalleyi yeni parka kavuşturucak.

Hiç evi olmayanlar için TOKİ'den son dakika Mart 2024 müjdesi! 4 şehirde 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini de peş peşe açıkladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart ayında 5 yeni projenin ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ'den 1 haftada 5 yeni proje geliyor! Dar gelirliye 1.694 yeni konut projesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 1.694 yeni konut için start verdi. TOKİ merakla beklenen 5 yeni projesinin ihalesini 1 hafta içerisinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

Alpiş İnşaat 2023 yılında 5 yeni projeye imza attı!

Alpiş İnşaat, Cumhuriyetin 100. yılında, 5 yeni konut projesi için düğmeye bastı. Şirket, hayata geçirdiği 3 projesinden 2’sini tamamlayıp, 2 yeni projenin de temelini attı.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

Ocak 2024 asgari ücret zammında 5 yeni formül! Hesap kitap yapıldı, yeni rakamlar şaşırttı!

2024 yılının Ocak ayı yaklaştıkça asgari ücret zammı ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Ocak 2024 asgari ücret zammında 5 yeni formül ortaya çıktı. Hemen bakın...

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

TOKİ'den İstanbul'a 2 bin 900 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 5 yeni proje inşa edecek. İstanbulluların merakla beklediği projelerde 2 bin 900 konut yer alacak.

DAP Gayrimenkul’den 2023’te 5 yeni proje

DAP Gayrimenkul, 5 yeni projesine başlayacağını duyurdu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2023’te yeni yatırımlar içinde olacaklarını bildirdi.

TOKİ'den Denizli'ye tam 1.709 konutluk 5 yeni proje geliyor! Tarihler peş peşe açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 1.709 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. TOKİ Denizli projesi için tarihler peş peşe açıklandı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Ankara'ya 689 konutluk 5 yeni proje geliyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve 81 ilde toplam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 589 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara'ya 1.508 konutluk 5 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 1.508 konut hayata geçirecek.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

bünyan 5 yeni park yapımı Haberi

bünyan 5 yeni park yapımı

Mevcut parkalarda, oyun grupları, şehir mobilyaları, aydınlatma sistemleri ve temizlik araçlarını yenileyen, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam eden Bünyan Belediyesi, ilçenin farklı mahallerinde yeni parklar inşa etmeye devam ediyor.

Bünyan Belediyesi tarafından daha önce yapımına başlanan ve neredeyse tamamlanmak üzere olan Fatih Mahallesi Belediye Evler mevkiinde, içerisinde futbol sahası, çocuk oyun alanı ve oyun grupları, aletli kondisyon alanı ve yürüyüş ile koşu yolları, kamelyalar, oturma bankları, fıskiyeli havuzun yer alacağı parkın yanı sıra aynı özellikleri taşıyacak olan TOKİ bölgesindeki park inşaatına da başlanmıştı. Bunlarla birlikte Bünyan Belediyesi Camikebir, Camicedid ve Güllüce mahallerinde bu zamana kadar büyük eksikliklerden biri olan park alanları için düğmeye bastı. 


Üç mahallede de parkların temelini atan Bünyan Belediyesi, mahallelerde ikamet eden her yaştan vatandaşın kullanabileceği park...