24 / 07 / 2024

Burak Başlılar Cami

Burak Başlılar Cami

İstanbullu hayırsever Burak Başlılar tarafından yaptırılan camide 2 adet konferans salonu, 2 adet Kur`an kursu, 3 lojman, 40 WC, 12`şer kişilik 2 asansör, ayrıca 1 adet engelli asansörü bulunuyor.

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 12 milyon 918 bin TL sermaye bedeli ile Burak Başlılar tarafından kuruldu.

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

Bağcılar'da icradan 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Satış Memurluğu, İstanbul'un Bağcılar İlçesi Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 481 bin TL'ye satışa çıkarıldı.

Çeşme Jardin Eden’de 2. Etap satışlar başlıyor!

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Bağcılar Metro Hayat satılık daire!

Metro Hayat projesi, Mahmutbey’de Mekan Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje 243 daire ve 27 ticari üniteden meydana geliyor. Bağcılar Metro Hayat satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kocaeli Akçaray'da ray bağlantıları yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray tramvay projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Projede ray bağlantıları yapılıyor.

2017 Bağcılar'da yatırım yılı olacak!

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda; projeler, yatırımlar ve kentsel dönüşüm konuşuldu.

Kıbrıslı Baştaşlar İnşaat'tan Sağlık Bakanlığı'na hibe desteği!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Baştaşlar İnşaat, Esentepe Sağlık Ocağı'nda kullanılmak üzere ambulans hibe etti. Sağlık Bakanlığı'nda ambulansın devri için protokol imzaladı.

Bağcılar Perola Residence satılık daire!

Three Sun tarafından hayata geçirilen Bağcılar Perola Residence satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Şimdiye kadar şehrin birçok yerinde cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı’nda da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Hakyapı Yeşilbağ Evleri'nde satışlar başlıyor!

Hakyapı Yeşilbağ Evleri 10 katlı tek blok halinde yükseliyor, Fiyatların 450 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede satışlar önümüzdeki hafta başlıyor...

Burak Başlılar Cami Haberi

Burak Başlılar Cami


Yasemin Park Cami Derneği tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe`nin de katıldığı törenle 4 yıl önce temeli atılan ve İstanbullu hayırsever Burak Başlılar tarafından yaptırılan, tamamı taş ve ahşapla inşa edilen Cami, sosyal tesisi, mimarisi ve teknik özellikleri ile adeta göz kamaştırıyor.

3 ay önce ibadete açılan Diyanet`in istediği tüm teknik özelliklere sahip olan Yasemin Park`taki Burak Başlılar Camii`nin resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Yasemin Park Cami Derneği tarafından, dün akşam verilen iftarda, Kur`an Kursu`nda okuyan öğrenciler ile aileleri bir araya geldi.

5 BİN KİŞİ AYNI ANDA İBADET EDEBİLİYOR…

Toplam 3 bin 200 metrekarelik kullanım alanına sahip olan ve Erken Osmanlı Mimarisi adı verilen bir yöntemle içi dışı masif taşla ve ahşapla yapılan 3 katlı camide, 3 bini içeride, 2 bini de...