18 / 05 / 2024

Burak Büyükdemir kimdir

Burak Büyükdemir kimdir

E-Tohum'dan yatırım almaya hak kazanan ilk 15 girişimden biri olan Pandora, markalı konut projelerini cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulama, proje maketlerinin her yere taşınabilir hale getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Ezgi Yüce kimdir?

Mimar Ezgi Yüce inşaat sektörünün örnek ismi oldu. Peki, Ezgi Yüce kimdir? Ezgi Yüce mimari çalışmalarına hangi firma bünyesinde devam ediyor?

Gayrimenkul sektörü, Türkiye'de girişimciliğin en büyük engeli!

Etohum'un kurucusu Burak Büyükdemir, hedeflerine giden yolu ve en önemli engelleri anlattı. Büyükdemir, Türkiye'de girişimciliğin önündeki en önemli engelin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Teksan Jeneratör, Tayland'da hastane sektöründe büyüyor!

Teksan Jeneratör'ün Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, jeneratör pazarında yurt dışındaki faaliyetlerini artırmak istediklerini belirterek, "Şu an Kuzey Afrika ülkelerinden Grönland'a kadar uzanan geniş bir yelpazede 120'den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracat odaklı büyüme hedefliyoruz."

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Mart 2016 tarihinde yapılacak Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak sunulacak isimler arasında yer alan Haluk Büyükbaş kimdir?

Burak Büyükdemir kimdir Haberi

Burak Büyükdemir kimdir



Artırılmış gerçeklik uygulaması Pandora, markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, cep telefonuna taşıdı. Akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen uygulama, proje maketlerinin her yere taşınabilir hale getirdi. İki üniversite öğrencisinin girişimi olan uygulama, özellikle satış ofislerindeki proje sunumlarına yeni bir boyut katmayı hedefliyor. E-Tohum'un yatırım ekosistemine girmeye hak kazanan ilk 15 girişimden biri olan Pandora, çalışmalarına İTÜ Çekirdeğin de desteğiyle İstanbul'da devam ediyor. Melek yatırımcılar ile büyümeyi hedefleyen şirket, Startup Turkey etkinliğinde de yer aldı. Etohum'un Kurucusu Burak Büyükdemir, Pandora'nın, Startup Turkey'ye katılan yatırımcılar ile 260 bin TL'lik yatırım sözleşmesine imza attığını duyurdu. Kurucu Ortağı Kemal Akçalı uygulamanın çıkış hikayesini şöyle anlatıyor:

"İzmir'de dijital reklamcılık işlerini yürüttüğümüz bir inşaat firması vardı. Yakın tarihli bir inşaat fuarında Arap iş adamlarına...