20 / 05 / 2024

Burak Demir

Burak Demir

Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Burak Demir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Tezdemir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezdemir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bertan Tezcan, Burak Demir ve Tuğsan Tezcan ortaklığında kuruldu.

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

İscgrup İnşaat Demir Çelik Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Bmmplus Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmmplus Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Demir tarafından kuruldu.

Kolektif Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Kolektif Konut Anonim Şirketi Pendik'te Bilgin Çelik, Burak Demir ve Gökhan Barış ortaklığında kuruldu.

Bkr Elektrik Metal İnşaat Hafriyat Akaryakıt Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bkr Elektrik Metal İnşaat Hafriyat Akaryakıt Nakliyat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demir tarafından kuruldu.

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Tevfik Demir hayatını kaybetti!

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir, edavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Taşdemir Proje Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Proje Yapı İnşaat Limited Şirketi, Burak Taşdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi, Karasu Apartmanı' nda kuruldu.

Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Burak Demir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kültür Bakanlığı, Demirören AVM'ye inceleme başlattı!

İstiklal'de 15 gün önce açılan AVM hakkında Kültür Varlıkları Genel Müdürlüğü inceleme başlattı. Bakanlığa 'ivedi' rapor gönderilecek. Taksim İstiklal Caddesinde 15 gün önce sesiz sedasız açılan Demirören AVM binasıyla ilgili Kültür Bakanlığı inceleme baş

Mustafa Demir: Yapı denetimiyle yeni teknoloji gelecek!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, yapı denetimi  konusunda dünyada birçok ülkede henüz uygulamaya geçmemiş sistemlerin  ve bilgi teknolojilerinin devreye alınacağını söyledi

Mustafa Demir: Binaların enerji kimlik belgesi olacak!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, 2011 yılından itibaren, ruhsat alan her binanın enerji verimli bina olduğunu gösteren 'Enerji Kimlik Belgesi' olacağını söyledi. Bakan Demir, Vali Mevlüt Bilici'yi ziyaret etti

Cristiano Ronaldo ve Yıldırım Demirören, rezidans yapacak!

Erdal Cömert, Vatan Gazetesi'denki bugünkü köşesinde "Dev ortaklık" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Cristiano Ronaldo artık bizden biri.. Niye mi Çünkü Portekizli, artık Yıldırım Demirörenin iş ortağı!

Burak Demir Haberi

Burak Demir

Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te Burak Demir Müdürlüğü'nde kuruldu.


Aday Proje İnşaat Elektrik ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işlerini yapmak,konusunda bulunan her nevi inşaat ve yapı malzemelerini,demir,kum,çimento,kireç,çakıl,kereste, tuğla,kiremit,fayans,granit,ve boya gibi malzemeler ile inşaatlarda kullanılan her türlü sıhhi tesisat,elektrik tesisatı,izolasyon malzemesi,metal,pl astik(pvc),alüminyum,cam ve bilumum ahşap ve çelik kapılar ve benzeri ürünleri ile her türlü nalburiye malzemeleri imal etmek,ithalatını,ihracatını,alım ve satımını yapmak. 2-Şirket her türlü inşaat yapı malzemeleri,nalburiye ve hırdavat,sıhhi tesisatlar,elek trik malzemeleri,teknik malzemeler,her türlü kaplama ve izolasyon malzemeleri,orman ürünleri,cam ve seramik,fayans,granitten imal edilmiş her nevi malzemeler ile bunlara ait inşaat...