05 / 05 / 2024

Burak Kan

Burak Kan

Alanya siyasetinde bir döneme damga vuran ve DYP ilçe başkanlığı yapan, belediye başkan adayı olan, Mehmet Kan ile Eczacı Hicran Kan'ın oğulları Burak Kan, inşaat sektörüne el attı.

Ramazan Burak Telli nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? İngilizce biliyor mu?

Avrupa Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Ramazan Burak Telli kaç yılında ve nerede doğdu? Çalışma hayatına ne zaman ne nerede başladı? Avrupa Yatırım Holding’te ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Ramazan Burak Telli ile ilgili merak edilen

Burak Orhun kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burak Orhun kimdir? Burak Orhun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Orhun'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Orhun`un hayatına dair merak edilenler.

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamada Kemerburgaz projesi hakkında bilgi verdi. İşte Burak Elmas'ın o açıklamaları...

Burak Elmas Beykoz Konakları'ndaki villasını sattı!

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas Beykoz'da bulunan villasını 3 milyon dolara sattı.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burak Kan 3 projesiyle inşaat sektörüne giriş yapacak!

Alanya siyasetinde bir döneme damga vuran ve DYP ilçe başkanlığı yapan, belediye başkan adayı olan, Mehmet Kan ile Eczacı Hicran Kan'ın oğulları Burak Kan, inşaat sektörüne el attı.

Ali Burak Tepe: Avcılar'daki yıkım kararı hukuksuz!

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe düzenlediği basın toplantısında ilçede yaşanan rüşvet skandalına değindi. Tepe, "Rüşvet vermedi diye adamın işyerini yıkmaya kalktılar" dedi

Burak Kan Haberi

Burak Kan

Alanya siyasetinde bir döneme damga vuran ve DYP ilçe başkanlığı yapan, belediye başkan adayı olan, Mehmet Kan ile Eczacı Hicran Kan'ın oğulları Burak Kan, inşaat sektörüne el attı. Kendi adını verdiği Burak Kan İnşaat ile sektöre atılan, ev ve konut alacaklara yönelik inanılmaz uygun fırsatlar sunan şirketin ilk Lansman toplantısı 22 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Doğanay Otel'de gerçekleştirilecek. Ünlü sanatçı Gülben Erger'in sahne alacağı geceye 700 seçkin davetli katılacak. 


ALIRKEN KAZANDIRAN PROJE


Alanya'da gelişen gayrimenkul sektörü ile birçok inşaat şirketi imara açılan araziler üzerinde özel ve markalı konut projeleri geliştirdiler. Bu kervana katılan Burak Kan İnşaat 3 büyük proje ile sektöre hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Tepe Modern, Rüya Kent ve Lebi Derya isimli projeler ile yeşil ve konut...