12 / 05 / 2024

Burak Özçivit yeni restoran

Burak Özçivit yeni restoran

Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak. Kuveyt’e giden Özçivit, krallar gibi karşılandı. Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Merakla beklenen 2024 asgari ücret dün açıklandı. Milyonların gözü ise yeni asgari ücretle birlikte değişecek olan rakamlara çevrildi. Peki GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşları, işsizlik ödeneği ne kadar oldu?

Akaryakıtta tarihe geçecek indirim! İlk kez bu kadar büyük bir indirim geliyor! İndirimi duyunca şoke olacaksınız!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar yüzünden depoları doldurmak hayal olurken, araç sahipleri bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmaya başladı. Birçok banka da bu kapsamda düzenlediği akaryakıt kampanyalarına hız verirken yeni bir kampanya haberi de TEB’den geldi.

DS 7'nin Eylül 2023 fiyatları resmen açıklandı! Zamsız fiyatları şaşırttı!

DS 7'nin merakla beklenen Eylül 2023 fiyatları resmi web sitesi üzerinden açıklandı. DS 7'nin zamsız fiyatları yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenleri şaşırttı...

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Dolardaki artış hız kesmeyince yeni asgari ücret 6 günde 45 dolar eridi!

Geçen hafta resmi olarak açıklandığında 483 dolara denk gelen yeni asgari ücret, dolar kurunun rekor üstüne rekor kırmasıyla daha cebe bile girmeden yaklaşık 45 dolarlık değer kaybına uğradı.

Kızılay iş ilanını duyurdu! Lise mezunu ve KPSS puanı olmayanlar hemen başvursun!

Kızılay yeni personel ilanını yayımladı. En az lise mezunu KPSS’siz personel alınacak. İşte Kızılay kontenjan dağılımı ve başvuru şartları!

Asgari ücrete 'memur' çözümü! Yeni maaşlar okkalı olacak

Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yapılırken en düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseltildi. Hal böyle olunca milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırıyor. Asgari ücrete memur çözümü yolda...

Kırmızı et almak lüks oldu! Kırmızı ete yeni zam!

Et fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kırmızı ete bir zam daha yapıldı. İşte detaylar!

Gram altında yeni rakam belli oldu! İslam Memiş son noktayı koydu! Artık bu rakamı konuşacağız!

Altını bilen adam İslam Memiş gram altında dün görülen 1.300 TL seviyesinden sonra 'artık bu rakamı konuşacağız'' diyerek yeni rakamı açıkladı.

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Bankalar da dahil! Flaş bir karar aldı... Herkesi ilgilendiriyor, resmen yeni dönem

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından kartlarla ilgili çok önemli bir karar alındı. Bundan sonra temassız ödemelerde yeni döneme geçilecek.

Burak Özçivit yeni restoran Haberi

Burak Özçivit yeni restoran

Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden Burak Özçivit, geçtiğimiz gün soluğu sevgilisi Fahriye Evcen'le birlikte Kuveyt'te aldı. Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan sevgililerin Kuveyt'e gitmesi olay oldu. Ünlü aşıkların ülkelerine gittiğini instagram'da paylaştığı fotoğraftan öğrenen Kuveytli hayranları çifti mesaj yağmuruna tuttu.


REKOR BEĞENİ ALDI

Burak Özçivit'in paylaştığı poz kısa sürede 240 bin beğeni alırken, fotoğrafın altına da yaklaşık 25 bin mesaj bırakıldı. Çifti yakından görmek isteyen Kuveytliler sokaklara döküldü. Arap ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in sürpriz Kuveyt ziyaretinin sebebi ise sonradan ortaya çıktı. Daha önce İstanbul'da açtığı Balibey isimli dönerci dükkanıyla ticarete adım atan Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.


DİNAR ZENGİNİ OLACAK

Burada kendisine mekan bakan Özçivit'in rotasında Kuveyt, Suudi Arabistan...