15 / 05 / 2024

Burberry çin mağaza sayısı

Burberry çin mağaza sayısı

Çin'de yaşanan coronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını kapatan markalar arasına, dünyaca ünlü marka Burberry de katıldı. Burberry 24 mağazasını kapattığını açıkladı...

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Tudors 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracak!

2020 hazır giyim sektörü için önemli hedeflerinin olduğu ve önceden planlamalarını yaptıkları bir sene yaşadıklarına dikkat çeken Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, pandemi sebebiyle hedeflerin sekteye uğradığını dile getirdi. Ayaydın, 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracaklarını belirtti.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Burberry Çin'de 24 mağazasını kapattı!

Çin'de yaşanan coronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını kapatan markalar arasına, dünyaca ünlü marka Burberry de katıldı. Burberry 24 mağazasını kapattığını açıkladı...

Roberto Bravo Çin’de mağaza açtı!

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

Boyner 2020'de 12 yeni mağaza açacak!

Boyner'in düzenlenen basın toplantısında konuşan Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Eren Çamurdan, "2020'de 12 yeni mağaza açacağız." şeklinde konuştu.

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Şok ilk 9 ayda 851 yeni mağaza açtı!

Bu yıl 851 yeni mağaza açan Şok Marketler, 2018’in ilk 9 aylık sonuçlarını açıkladı. Firma, bu yıl 851 yeni mağazayı hizmete açtı. 

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Roman bu yıl 15 mağaza açacak!

Roman, yurt içinde 50'nin, yurt dışında ise 15’in üzerindeki mağazalarına ek olarak corner shop ve bayilikleri ile birlikte toplamda 100 un üzerinde satış noktasına sahip. Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy, bu yıl da 15 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Burberry çin mağaza sayısı Haberi

Burberry çin mağaza sayısı

Burberry Çin'de yaşanan coronavirüs salgını nedeniyle 24 mağazasını kapattığını duyurdu.

Milliyet'te yer alan habere göre; Birleşik Krallık merkezli moda, kıyafet, parfüm ve aksesuar üreticisi lüks, dünyaca ünlü marka Burberry, Cuma günü yaptığı açıklamada Çin’de ortaya çıkan coronavirüs nedeniyle düşen talep doğrultusunda, ülkede bulunan 64 mağazasından 24’ünü kapattığını belirtti.

Şirket'ten yapılan açıklamada, talepteki gerilemenin “ciddi” olduğuna dikkat çekildi ve söz konusu durumun hem Çin hem de Hong Kong’da yaşandığını ifade edildi.

Yazılı açıklamada, ortaya çıkan bu durum ile ilgili "yatıştırıcı adımlar" atılacağı da dile getirildi ancak, alınan aksiyonların Mart’ta bitecek mali yıl üzerinde kısıtlı etkisi olacağı ifade edildi ve mali yılın bitiminde perakende satışlar ile ilgili bir güncelleme yapılacağı aktarıldı.

IKEA Çin'deki mağazalarını kapattı!

Starbucks, Çin'deki 2 binden fazla mağazasını...