14 / 05 / 2024

Burç İstanbul sahibi kim

Burç İstanbul sahibi kim

2017 yılı sonunda tamamlanması öngörülen Burç İstanbul projesi 300 daireden meydana geliyor. Peki Burç İstanbul nerede?

Ev sahibi gibi davranıp insanlardan ön ödeme aldılar: 'Bu evi kaçırmayın' diyen fırsatçılar yakalandı!

Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından İstanbul Pendik'te polise gelen bir şikayetin ardından akıl almayan bir dolandırıcılık olayı ortaya çıktı. Ev sahibi gibi davranıp insanlardan ön ödeme alan 6 kişi yakalandı. İşte ayrıntılar...

Hem kiracı hem ev sahibi! Evini 45 bin TL kiraya vermeyi bekleyen ev sahibi kendine 6 bin 500 TL kiralık ev tuttu!

İstanbul'da bir ev sahibi ortalama kiranın 35-40 bin lira olduğu semtte kendi evine oturmayıp, 6 bin 500 liraya başka bir ev kiraladı.

Ev sahibi, eski kiracısından tadilat parası istedi, mahkemeye başvurdu! Bakın mahkeme ne karar verdi...

İstanbul’da bir ev sahibi 10 yıl sonra kiracısını evden çıkardı. Kiracının evi boşaltmasının ardından evinde tadilat yaptırmak isten ev sahibi tadilat parasının yarısını kiracısından istedi. 

Ev sahibi ve kiracı arasındaki kriz büyüyor! Kiracısına hem dava açtı hem de saldırdı!

İstanbul'daki barınma sorununa neden olan kira fiyatları ile ilgili her geçen gün yeni sorunlar yaşanmaya devam ediyor. İstanbul'da bir ev sahibi tahliye davası açtığı kiracısının kardeşine saldırdı.

Yeni yılda ev sahibi olacak burçlar belli oldu! 2024'te bu burçlar konut alacak!

2024 yılına kısa süre kala yılın şanslı burçları belli oldu. Bu yıl 3 burç için ev almak hayal olmaktan çıkacak. İşte 2024 yılında ev sahibi olacak o burçlar

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? Kiracılar 1 aylık süreye aman dikkat!

İstanbul'da bir ev sahibi, kiracısına binayı boşanacağı eşine devredeceğini söyleyerek evi tahliye etmesini istedi. Peki, bu durumda kiracı evden çıkabilir mi? Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? İşte detaylar...

İstanbul’da evi olmayanlar ev sahibi olacak! Üstelik 7,500 TL taksit imkanıyla! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber verdi. İşte detaylar!

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

TOKİ İstanbul kura çekimleri tam gaz! 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sorgulama 2023

TOKİ İstanbul kura çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. 9 günde 14 bin 838 hak sahibi resmen belirlendi! TOKİ İstanbul kura sonuçları sorgulama 2023

İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

İBB Meclisi’nde kentsel dönüşüm alanlarında kalan yapılar için verilen kira yardımı tutarının yükseltilmesi kabul edildi. İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

Burç İstanbul sahibi kim Haberi

Burç İstanbul sahibi kim


2017 yılı sonunda tamamlanması planlanan Burç İstanbul projesi MHM Yapı imzasıyla 40 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje uluslararası fuarlara, hava limanlarına ve ana ulaşım yollarına yakınlığıyla ayrıcalıklı bir konuma sahip.


Toplam 300 daireden meydana gelen Burç İstanbul projesinde 2+1 dairelere yer verilirken, isteğe bağlı olarak daireler 3+1 şekline getirilebiliyor. 

Burç İstanbul Beylikdüzü fiyatları!


Burç İstanbul Evleri fiyatları 647...