05 / 05 / 2024

Burçak Ilıman

Burçak Ilıman

ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin; ‘Bu yıl 5.’sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Mobilya Endüstrisi İç Tasarım, Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı’na Avrupa ve Asya’daki profesyonellerin birinci sınıf buluşma yeri ve platformu haline geldi

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

İstanbul'da iç göç başladı! Deprem sonrası herkes bu 5 ilçeye akın ediyor! İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından uzmanlar İstanbul için risk haritası çıkarttı, herkes bu 5 ilçeye akın etmeye başladı. Peki İstanbul'un en güvenli ilçeleri hangileri?

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak

Gram altın fiyatı bugün 1178 TL seviyesi ile rekor kırdı. Yatırımcılar ise grama altında bir sonraki seviyesini merak ediyor. Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak...

Elinde dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş ''akıllıca değil'' diyerek uyardı! Başınızı taştan taşa vuracaksınız!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlar ve dolar yatırımı yapanlara ''akıllıca değil'' diyerek uyarıda bulundu. Başınızı taştan taşa vuracaksınız! İşte İslam Memiş dolar yorumu...

Bef Promim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bef Promim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Figen Akçil Gün tarafından kuruldu.

İstanbul’da ev tutmak hayal gibi… Vatandaşlar artık bu 3 ilçeye akın ediyor

İstanbul'da konut kiralarındaki fahiş artış, özellikle emekli, öğrenci ve asgari ücretli vatandaşı zor durumda bırakıyor. Bu gruptaki vatandaşlar, kiraların biraz daha uygun olduğu Arnavutköy, Çatalca ve Silivri ilçelerinde ev kiralamak için adeta akın etti.

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Sencer Çokgör tarafından kuruldu.

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil! Artık farklı bir çağ geliyor! İşte detaylar!

Artık Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil. Dizel araçlara dair bildiklerinizi unutun. İşte detaylar!

Burçak Ilıman Haberi

Burçak Ilıman



Müşterilerine özelleştirilmiş kurumsal ve marka iletişim hizmetleri sunan Avantgarde Management, müşteri portföyüne bir yenisini daha ekledi. Dünyada 13 ülkede 200’ü aşkın sektörel fuar düzenleyen ünlü Alman ve İngiliz fuarcılık firması Clarion Events Türkiye’de iletişim danışmanı olarak Avantgarde Management’i seçti. Fuar organizatörlüğü konusundaki bilgi ve gücünü Türkiye'ye taşıyan Clarion Events, Türkiye'deki fuarcılık anlayışını değiştirmeyi amaçlıyor.


Avantgarde Management Genel Müdürü Burçak Ilıman; ‘Dünyaca ünlü ZOW Fuarlarını organize eden Clarion Events, Avrasya’nın buluşma noktasına açılan kapı ZOW ile katılımcılarının hedef pazar olarak gördükleri her ülkede, gerçekleştirilen fuarlara doğrudan katılım sağlıyor. Uzun yıllardır edindiğimiz fuarcılık sektöründeki iletişim danışmanlığı deneyimlerimizi ZOW ile de paylaşmaktan mutluluk duyacağız’ açıklamasında bulundu. 

ZOW Türkiye Müdürü Aykut Engin; ‘Bu yıl 5.’sini düzenleyeceğimiz Uluslararası Mobilya Endüstrisi İç Tasarım, Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı’na...