04 / 05 / 2024

Burçak Pekin özgeçmiş

Burçak Pekin özgeçmiş

MATU mimarlık AŞ' nin İstanbul şubesi temsilciliğini üstlenen mimar Burçak Pekin kimdir? Mimar Burçak Pekin, hangi projelere imza attı? İşte Mimar Burçak Pekin' in biyografisi...

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Xiaomi Mi Robot akıllı robot süpürgede sevindirecek fiyat! Robot süpürge almak isteyenler hemen baksın!

Xiaomi’den akıllı süpürge almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Mi Robot Vacuum S10T 8000PA akıllı robot süpürgeyi üreten Xiaomi, hem ürünün fiyatı ve hem de teknolojisiyle bu alanda da iddialı olduğunu gösterdi.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Samsung Galaxy S21 akıllı telefon indirimde mi? Kaç TL? 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un pürüzsüz kaydırma sağlayan akıcı ekranıyla beğeni toplayan modellerinden Samsunf Galaxy S21, geniş depolama kapasitesi ve uzun süre yeten pil ömrüyle öne çıkıyor. Peki Samsung Galaxy S21 FE indirime girdi mi? Fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Sencer Çokgör tarafından kuruldu.

Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi?

Kişi yasal bir süreç içerisinde kendi yerine başka birini bu iş için görevlendirebilir. Örneğin tapu işlemlerinde vekaletname verilebilir. Peki Akıl sağlığı yerinde olmayan biri vekalet verebilir mi? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Cep telefonlarına ve bilgisayarlara ÖTV indirimi gelecek mi? AK Partili isim yanıtladı

Milyonlarca insanın büyük bir merak ile beklediği ve AK Parti hükümetinin de yapmak için sinyallerini verdi teknolojideki ÖTV indirimi yine gündem konusu. Peki telefonlara ÖTV indirimi gelecek mi? AK Partili isim yanıtladı…

Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı A101 e geldi! İşte satış fiyatı

Akıllı telefonlarla kontrol edilebilen Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı A101 kampanyasına dahil oldu.  İşte herkesin beklediği Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı cihazın özellikleri ve piyasadaki diğer satış noktalarındaki fiyat listesi

Akıllı bileklik sevdalıları buraya! Cep dostu Xiaomi Mi Band 6’nın indirimli fiyatını duyunca şoke olacaksınız

Akıllı bileklik modelleri arasında en çok satılanlardan biri olan dostu Xiaomi Mi Band 6’nın tüm özelliklerini ve fiyatını sizin için derledik.

Suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6 şimdi A101'de! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük marketler zincirinden biri olan A101, suya dayanıklı akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 6'yı satışa çıkardı! Peki, A101'de Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

17 dakikada şarj olan akıllı telefon Xiaomi Mi 11T Pro Teknosa'da! 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketleri arasında yer alan Teknosa, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Mi 11T Pro'yu satışa çıkardı! Peki, Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

17 dakikada şarj olan akıllı telefon Xiaomi Mi 11T Pro BİM'de! İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan BİM, mobil uygulaması üzerinden Xiaomi'nin en sevilen akıllı cep telefonu Xiaomi Mi 11T Pro'yu satışa çıkardı! Peki, BİM'de Xiaomi Mi 11T Pro fiyatları ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Burçak Pekin özgeçmiş Haberi

Burçak Pekin özgeçmiş

Burçak Pekin kimdir?

Burçak Pekin, Aralık 1977 İzmir doğumlu. Lise eğitimini İzmir Saint Joseph Lisesi'nde tamamladıktan sonra girdiği İTÜ Mimarlık Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 


Hemen ardından taşındığı Paris'te 9 yıl kadar yaşadı. Bu süre içinde; 4.'üncü senesinden giriş yaptığı Ecole Spéciale d'Architecture (ESA) dan "Düşeyde Yaşam" konulu diploma tezi ve projesiyle mansyon alarak mezun oldu; ESA'da belli aralıklarla 3 farklı yarıyılda Prof. Dr. Jacques Pochoy'nın asistanlığını üstlendi; ve birçok bitirme projesi sunumunda jüri üyeliği yaptı. 


2009'da proje şefi olarak çalıştığı Valérie Vaudou & Laurence Allegret mimari bürosundan ayrılarak İstanbul'a döndü. 1 yıl kadar Gökhan Avcıoğlu (GAD) ile çalıştı.


2010 ekim ayı itibariyle, geçtiği tüm mesleki süreçlerde her zaman organik bağ içinde bulunduğu MATU mimarlık AŞ'nin İstanbul şubesi temsilciliğini üstlendi. 


Bu sürecin sonunda Hanife...