05 / 05 / 2024

Burçak Vural Şahlan

Burçak Vural Şahlan

Mabel Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burçak Vural Şahlan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Bakırköy, Florya Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Sencer Çokgör tarafından kuruldu.

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Şimşek tarafından kuruldu.

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Erden Timur'un yolu!

Forbes Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmeni Burçak Güven bu ay “editörden” köşesinde Erden Timur’u anlattı…

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Temel, Yusuf İslam Arslan ve Burçak Özsoy ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Leedproje Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leedproje Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Barış Burçak Toprakçı tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu.

Özgül Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgül Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aygül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Burçak Sokak'ta kuruldu.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Eyüboğlu Koleji'ne En İyi Eğitim Binası ödülü!

Bu sene hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, gayrimenkul sektörünün en iyilerini belirleyen Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı

Bur Ak İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bur Ak İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Akkuş tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Ordu’da ev yangını çıktı!

Alınan bilgiye göre, Ordu Kurtuluş Mahallesi Burçak Sokak'ta, Yusuf Ziya Emin’e (76) ait 2 katlı binanın giriş katında, elektrik ocağının eşyaları tutuşturması nedeniyle yangın çıktı.

Burçak Vural Şahlan Haberi

Burçak Vural Şahlan

Mabel Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burçak Vural Şahlan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta kuruldu.


Mabel Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


Mabel Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Florya Şenlikköy Mahallesi, Ş. İlhan Yalçın Sokak, Neptün Sitesi, C Blok...