28 / 04 / 2024

Burçelik bagfaş anlaşması

Burçelik bagfaş anlaşması

Burçelik Bursa Çelik Döküm sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik, Bagfaş Bandırma ile sözleşme imzaladı.

Türkiye'nin swap anlaşması için görüştüğü ülkeler belli oldu!

Reuters haber ajansı, Türkiye'nin swap anlaşması için birçok ülke ile görüşme halinde olduğunu ve Azerbaycan ile anlaşmaya yakın olduğunu bildirdi. Ankara'nın Malezya, Güney Kore, Rusya ve İngiltere'nin yanı sıra Asya'dan bazı ülkelerle de görüştüğü belirtildi.

Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan Tercihli Ticaret Anlaşması Resmi Gazete'de yayımlandı!

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Tercihli Ticaret Anlaşması'nın onaylanmasına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Türkiye ve Ukrayna savunma alanında ortaklık anlaşması imzaladı!

Türk şirketi LODOS Propulsion Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ile Ukrayna devlet savunma şirketi Ukroboronprom bünyesindeki gaz türbini üretim şirketi Zorya-Mashproekt ortaklık anlaşması imzaladı.

Yunanistan, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının sonlandırılmasını istedi!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Başkanı Oliver Varhelyi'ye yazdığı mektupta Türkiye ile olan Gümrük Birliği anlaşmasını sonlandırmanın değerlendirilmesini talep etti.

Ukrayna ve Türkiye Serbest Ticaret Anlaşması görüşmelerine yeniden başladı!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı Taras Kaçka, Ukrayna ve Türkiye arasında serbest ticaret anlaşması görüşmelerinin tekrar başladığını bildirdi.

Dubai bankası ile İsrail bankası işbirliği anlaşması imzaladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yedi emirliğinden biri olan Dubai'de bulunan Emirates NBD Bank ile İsrail'in en büyük bankalarından biri olan Bank Hapoalim işbirliği anlaşması imzaladı.

Türkiye ile Venezuella Arasındaki Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması' onaylandı!

Türkiye ile Bolivarcı Venezuella Cumhuriyeti arasında 17 Mayıs 2018'de imzalanan Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması'nın her iki ülkedeki onay süreci tamamlandı.

Katar ve Türkiye arasında 'kentsel dönüşüm' anlaşması!

Katar ve Türkiye arasında ‘Şehircilik İş Birliği Anlaşması’ imzalandı. Buna göre iki ülke ortaklaşa kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek.

Montrö Anlaşması’nın uygulaması Türkiye’de bakan yemiştir!

Gazeteci Güneri Civaoğlu, "Montrö Anlaşması’nın uygulaması Türkiye’de bakan yemiştir. Hem de Numan Menemencioğlu gibi Dışişleri’nin kurumsallaşmasında en büyük katkıyı sağlayan bir efsane bakanını." diyor ve anlatıyor...

Ümit Şahin: Kanal İstanbul projesi Paris Anlaşması’na aykırı!

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşen Kanal İstanbul Çalıştayı’nın öğleden sonraki oturumda sunum yapan Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Sabancı Üniversitesi İklim Çalışmaları Koordinatörü Dr. Ümit Şahin, Kanal İstanbul projesinin Paris Anlaşması’na aykırı olduğunu dile getirdi...

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Kanal İstanbul ve Montrö Anlaşması açıklaması!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Biz hayata geçirdiğimiz zaman Kanal İstanbul'dan iç sularımızı bağlayan bir kanal olduğu için elbette geçen gemilerden ücret alabiliriz. Şu anda boğazdan geçen gemilerden Montrö Anlaşması'na göre ücret alamıyoruz, servis bedeli alıyoruz." diye konuştu...

Trump'tan  Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifinde bulunacak.

Burçelik bagfaş anlaşması Haberi

Burçelik bagfaş anlaşması

Burçelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş. ile Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.arasında;


"BALIKESİR İLİ,BANDIRMA İLÇESİ,ERDEK KARAYOLU 10 KM'SİNDE KURULU BULUNAN BAGFAŞ 

BANDIRMA   GÜBRE FABRİKALARI A.Ş.'NİN YENİ YATIRIMLARI İÇİN YAPILACAK OLAN CAN/AN AMBARINA,GÜBRE DOLUM(800MM)'LİK KONVEYÖRLERİ AMBARDAN YÜKLEME VE MEVCUT İSKELE UCUNDA YENİ YAPILACAK GEMİ YÜKLEME (SHIPLOADER)SİSTEMİNE KADAR OLAN,İLETİM KONVEYÖRLERİ(1000MM'LİK)NİN ÇELİK GALERİ,AYAK,KULE VE MEKANİK KONVEYÖRLERİN İNŞAAT,MEKANİK,ELEKTRİK,OTOMASYON İŞLERİNİN ANAHTAR TESLİMİ YAPIM İŞİ" konusunda bugün itibari ile 12.604.000-TL tutarında sözleşme...