02 / 05 / 2024

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii hisseleri

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii hisseleri

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada hisselerinin yüzde 45.31 sınırına ulaştığını bildirdi. Detaylar haberimizin içinde yer alıyor.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Osmangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ertelendi!

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde geçtiğimiz yıl kasım ayında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, kantin tartışmaları yüzünden açılamadı.

Gökçelik'ten Nilüfer OSB'ye yatırım!

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.

Çelik Palas dünyaya açıldı!

Bursa'nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı. Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts'un halkalarından biri oldu.

Çelik Palas Oteli yeni bir döneme girdi!

Bursa'nın ilk 5 yıldızlı oteli Çelik Palas'ta yeni işletmeciyle birlikte yeni bir döneme girildi. Otelin yani adı Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas oldu.

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Burçelik Vana şirket yetkililerini yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı.

Burçelik yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı.

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii hisseleri Haberi

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii hisseleri


Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii A.Ş.'nin yaptığı açıklama şu şekilde; 


30.12.2013 tarihinde Burçelik Vana SAnayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,50-1,57  fiyat aralığından 4.083,244 adet alışş işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Burçelik Vana SAnayi ve Ticaret  A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 30.12.2013 tarihi itibariyle %45,31  sınırına...